Hoe herken je een goede stuccer?

Hoe herken je een goede stuccer?

Een goede stuccer is niet zo makkelijk te vinden. Als je goede pleisterwerken wilt laten uitvoeren, moet je daarom goed uitpluizen of je wel met de juiste partij in zee gaat. Daarom: onze allerbeste tips om de beste stuccer te kiezen!1. Kies niet alleen voor de prijs

Dit is misschien wel een van de belangrijkste tips die we kunnen geven: kies je vakman niet alleen uit omwille van een lagere prijs. Offertes kunnen op dat vlak ook best tricky zijn: het totaalplaatje kan op het einde van de rit alsnog duurder uitvallen, dankzij de kleine lettertjes op een offerte. Bij plakwerken bijvoorbeeld kan er voor deuren en ramen veel tijd verloren worden en betaal je alsnog een duurdere totaalprijs omdat de uren omhoog geschoten zijn. Check dus ook goed wat er wel (en vooral: niet) in de offerte inbegrepen zit.

2. Kies voor kwaliteit

Zeker bij stucwerk en andere pleisterwerken van een stukadoor, is het soms moeilijk om te weten welke stukadoor goed is. Zoek dus ook zeker reviews op op het internet. Daarnaast: kies voor een kwalitatieve afwerking én materialen. Vaak zijn de goedkoopste stukadoors mensen die zich niet te nauw aan regels houden, inferieure materialen kiezen of zwartwerkers tewerk stellen. Vraag dus goed door wanneer je een offerte ontvangt. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat helaas maar al te vaak ook. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Schrijfgraag, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.