Op je eigen zelf wonen? Groothuisbouw maakt het mogelijk!

Op je eigen zelf wonen? Groothuisbouw maakt het mogelijk!

Want in je eigen huis wonen is nog iets anders dan een huis betrekken dat iemand anders heeft ontworpen. Bepaal helemaal zelf hoe jouw droompaleis eruit komt te zien!Wanneer je een nieuwe woning koopt, zijn er altijd wel een paar dingen die je liever anders had gezien - tenzij je absoluut niet kieskeurig bent. Maar waarom zou je dat niet zijn? Iedereen zou precies op de plek en in het huis van zijn of haar dromen moeten kunnen wonen. Dat is de filosofie van Groothuisbouw.

 

Bovendien is dat het ideaalbeeld dat we samen met jou gaan realiseren! Niets is te gek. Zodra je precies weet wat je wilt, gaan wij voor je aan de slag. Bepaal zelf wat voor woning, hoe deze gesitueerd is en aan welke eisen absoluut voldaan moet worden. Binnen de kortste keren is jouw droom werkelijkheid geworden!

Eigen huis ontwerpen

Groothuisbouw is een bouwbedrijf met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van het neerzetten van nagenoeg iedere soort woning. In zeven eenvoudige stappen bepaal jij onder andere het type huis, het specifieke model en aanvullende opties zoals balkons, serres, dakkapellen en aanverwante zaken. Zo zie je maar dat je niet eens een architect hoeft te zijn om je ideale herenhuis, boerderij of villa te realiseren! Nadat jij tot de gewenste samenstelling bent gekomen, sturen wij je zo snel mogelijk een offerte toe.

Gasloos bouwen

Een extra voordeel van met Groothuisbouw in zee gaan is dat je met jouw huis volledig bent voorbereid op de toekomst. Wij zetten woningen meer met behulp van duurzame materialen en bouwen gasloos. Dat wil zeggen dat jouw nieuwe optrekje volledig afhankelijk is van elektriciteit qua energievoorziening.  Dit is de door de overheid opgelegde norm vanaf 2020; wij realiseren onze woningen al enkele jaren volgens dit toekomstige beleid. Dit komt de kwaliteit, duurzaamheid en waarde van je woning zeer ten goede!


Zoek je al een tijdje naar de mogelijkheid om het ideale huis te vinden? Kies dan voor de kwaliteit en comfort die Groothuisbouw je kan bieden!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.