Hoog Laag Bed huren of kopen?

Hoog Laag Bed huren of kopen?

Wij krijgen nog wel eens de vraag wat is voor ons het meest verstandig, een hoog laag bed huren of kopen?

Een terechte vraag natuurlijk, want voor beide opties valt een hoop te zeggen. Laten we beginnen met het feit dat dit voor iedereen een uiterst persoonlijke keuze is. Echter is het goed om een aantal voor en nadelen af te wegen als het gaat om het kopen of huren van een zorgbed.

 Hoog Laag Bed huren

Eenvoudig, het huren van een hoog laag bed zorgt voor lage kosten op de korte termijn. U hoeft dus geen investering te doen en dat scheelt natuurlijk in uw portemonnee. Als het gaat om kortstondige noodzaak van een hoog laag bed is huren voor u zeker een goede optie.

De nadelen van huren zijn er echter ook. Ten eerste slaapt u in een vaak door vele anderen gebruikt hoog laag bed. Houd hier rekening mee want dit kan soms als onprettig ervaren worden, helemaal als u in ogenschouw neemt dat het hier gaat om een bed waar zorg is verleend en is ontvangen. Dit gegeven kunt u vergelijken met een normaal bed, deze koopt u of heeft u hoogstwaarschijnlijk ook nieuw gekocht. Een bed is valt namelijk samen met comfort maar ook een stuk privacy. Een ander nadeel van huren is dat wanneer het zorgbed toch langer nodig blijkt te zijn dan verwacht, de kosten verder op kunnen lopen en wordt het verschil met een nieuw hoog laag bed kleiner. Dit is al het geval naar 4-5 maanden huren van een hoog laag bed.

Hoog Laag Bed kopen

Het grote voordeel van het kopen van uw hoog laag bed is natuurlijk dat u in een ongebruikt en onbeslapen hoog laag bed slaapt. Het bed heeft geen geschiedenis achter de rug en dat kan een prettigere en comfortabeler gevoel geven. Dit is ook het grote voordeel ten opzichte van de aanschaf van een tweedehands hoog laag bed, ook deze hoog laag bedden kennen een geschiedenis. Daarbij komt ook dat de garantie voorwaarden op een tweedehands hoog laag bed anders zijn dan bij een nieuw zorgbed. Een bijkomende voordeel van het aanschaffen van een nieuwe zorgbed is dat, u de mogelijkheid heeft om uw zorgbed uit te zoeken die past binnen uw eigen interieur. Want het oog wil natuurlijk ook wat en dat kan natuurlijk ook het geval zijn bij een hoog laag bed.

Een nadeel is er natuurlijk ook, u moet een investering doen. De prijs van een hoog laag bed varieert tussen de € 800,- tot ongeveer € 5000,-. Afhankelijk van uw wensen en de benodigde specificaties. Een uitstekend allround hoog laag bed zoals onze Elba Care Deluxe geeft u vaak al veel mogelijkheden en voldoende comfort.

Het online kopen wordt tegenwoordig steeds gewoner en geeft u als consument ook verschillende voordelen. Zorgbedonline.nl biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om achteraf te betalen, wel zo veilig en handig. Daarnaast wordt het bezorgen en het monteren van het hoog laag bed door zorgbedonline.nl, volledig kosteloos verzorgd. En dit allemaal op een door u gekozen tijdstip.

Conclusie kopen of huren?

Huren is op korte termijn goedkoper maar heeft enkele nadelen. Kopen vraagt op korte termijn een investering maar biedt u de zekerheid van een comfortabel en prettig gevoel.

Oriënteert u zich op een zorgbed? Vaak uit pure noodzaak en zeker niet iets waar u naar uitgekeken heeft. Laat u daarom goed voorlichten en neem daarin bovenstaande afwegingen in mee voor uw voordeel.

Heeft u vragen of wensen? Bel ons dan op 085-130 44 20


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Zorgbedonline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.