Schildersbedrijf Steeghs Schilderwerken Venlo

Schildersbedrijf Steeghs Schilderwerken Venlo

Steeghs Schilderwerken in Venlo is uw erkende en betrouwbare vakschilder in de regio Venlo. Steeghs Schikderwerken is een begrip in de regio Venlo. Zoekt u een schilder voor het binnenschilderwerk of voor de buitengevel? Dan bent u bij Steeghs Schilderwerken aan het juiste adres.Schilder Venlo

U heeft een prachtig huis in regio Venlo en wilt het graag laten schilderen door echte vakmensen die verstand van zaken hebben. Steeghs Schilderwerken is uw betrouwbare partner in de regio Venlo. Dankzij de ijzersterke combinatie van jarenlange ervaring en de juiste mensen zijn wij in staat om schitterend vakwerk te bieden. Onze medewerkers verzorgen het hele project van begin tot eind in de puntjes. Van goed advies tot het schilderwerk, wij zorgen voor een prettige samenwerking.

Binnenschilder Venlo

Het binnenschilderwerk zorgt bepaald mede met het interieur de sfeer van uw woning. De combinaties van kleuren kunnen zorgen voor een prettige en warme sfeer in huis. Zijn de wanden, plafonds en deuren toe aan een nieuwe laag verf of bent u toe aan een nieuwe look van uw huiskamer? Onze schilders staan voor u klaar. Onze schilders geven u graag kleuradvies om zo samen tot het beste resultaat te komen. Voor het binnenschilderwerk kunt u kiezen om het te laten spuiten of texen met latexverf. Het spuiten gaat sneller en geeft vaak een superstrak resultaat. De kosten liggen lager en de klus is snel geklaard. Niet alle muren kunnen worden gespoten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Lakken van deuren, deurposten en kozijen doen wij binnen altijd met verf op waterbasis, omdat dit verantwoord is voor het milieu, de bewoners en onze schilders. Sinds een aantal jaar heeft de Arbo het schilderen met syntetische verven verboden voor bedrijven. Kies voor Steeghs Schilderwerken en draag bij aan het milieu.

Buitenschilder Venlo

Buitenschilderwerk opnieuw laten schilderen is een grote klus die u beter aan echte proffesionals kunt overlaten. Buitenschilderwerk heeft een beschermende functie voor uw woning. Kies voor kwaliteit en uw huis is de komende jaren zorgloos beschermd tegen de verschillende weersinvloeden die ons koude land kent. Bij Steeghs Schilderwerken maken wij alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteotsproducten van de beste merken. Wij gaan altijd voor het besten en besparen geen kosten op materiaal. Uw huis verdient alleen het beste!

De prijs van buitenschilderwerk is grotendeels afhankelijk van wat voor soort huis u bezit en wat er voor materialen nodig zijn. Bij sommige huizen hebben wij een stijger of hoogwerker nodig om het buitenschilderwerk veilig te kunnen uitvoeren. Voor buitenschilderwerk gebruiken wij andere materialen dan voor het binnenschilderwerk. De verfsoorten die wij buiten gebruiken zijn speciaal ontwikkeld om uw huis te beschermen tegen vocht, wind, regen, kou en zon.

Schilder Venlo voor al uw advies

Als schilder in Venlo staan wij u graag bij met het beste advies. Weet u niet welke materialen het beste zijn voor uw woning of kunt u niet kiezen tussen de verschillende kleuren die er op de markt zijn? Een van onze specialisten komt graag bij u langs om de mogelijkheden en wensen met u te bespreken.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Kiest u voor een betonlook verf of wilt u een afwasbare latex op de muren? Het is allemaal mogelijk.

Bekijk onze website voor meer informatie: steeghsschilderwerken.nl


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 dsteeghs, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.