Herinneringen voor eeuwige inlijsten!

Herinneringen voor eeuwige inlijsten!

In je zoektocht naar de perfecte omlijsting voor je familie foto's of schilderijen kom je als snel uit bij een baklijst. Deze geeft iets extra’s en ook nog eens extra bescherming.Een baklijst is zoals de naam al zegt een lijst die de vorm van een bak. Dit soort lijsten worden gebruikt om canvasdoeken, schilderdoeken en linnendoeken extra uitstraling te geven en een finishing touch te geven aan zowel de foto als je interieur.

Een baklijst?

Wat is nou eigenlijk een baklijst? Het zorgt voor bescherming en uitstraling, het accentueert je foto of schilderij nog extra en zorgt daardoor voor nog meer sfeer. De keuze voor wel of geen ruimte tussen de lijst en de canvas kan je natuurlijk zelf kiezen. De doeken worden aan de achterkant vastgeschroefd en zijn daardoor stabiel en hoeft u zich geen zorgen meer te maken.

Iets van nu

In een niet al te verre verleden werden canvas en linnen doeken zonder omlijsting aan de muur gehangen of op een tafel gezet. Dit is natuurlijk niet ideaal, want wie zijn canvasdoek de zorg wil geven die het verdient zorgt voor een mooie baklijst. Baklijsten maken je canvas helemaal af en zorgen voor de perfecte uitstraling.

Naar jouw wensen

De gewenste afmetingen voor je lijst kan je tegenwoordig eenvoudig verwezenlijken. Door het aanbod van tegenwoordig kan je eenvoudig kiezen wat voor lengte en breedte te kiezen en ook nog eens welke kleur en van wat voor materiaal. Wil je zwart en hout? Geen probleem! Wil je wit en kunststof? Dit kan ook eenvoudig. Als je de afmeting van het canvas al weet, dan kun je altijd vragen naar professioneel advies van wat er het best bij past.

Kies goed

Tegenwoordig zijn er veel plekken die baklijsten aanbieden! Dus oriënteer jezelf naar het één en ander voordat je zelf de keuze heb gemaakt. Bij veel plekken kan je zowel een foto uitprinten als inlijsten dus kijk goed naar de aanvullende informatie als je twijfel!

Kies voor een baklijst voor optimale bescherming en uitstraling van je canvas.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.