Duurzame installaties bij SaveOnEnergy

Duurzame installaties bij SaveOnEnergy

SaveOnEnergy is de specialist op het gebied van duurzame installaties. Wij plaatsen zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen door heel Nederland. Steeds meer huishoudens kiezen voor duurzaamheid. Met onze kwaliteiten bent u aan het goede adres.Zonnepanelen subsidie

In verschillende gevallen is het mogelijk om subsidie van de overheid te krijgen voor het plaatsen van zonnepanelen. Dit geldt vooral in het noorden van ons land in de omgeving van Groningen. Het is je vast wel bekend dat er in de omgeving van Groningen aardbevingen zijn geweest en nog steeds regelmatig terugkomen. Als je beving schade hebt heb je recht op een vergoeding van de overheid. Je kunt dat kiezen uit of zonnepanelen of een haartkachel in huis tot een maximum bedrag van 3000 euro. Mocht je recht hebben op een subsidie dan kunnen wij van SaveOnEnergy de goede kant op sturen en een afspraak maken voor het monteren van zonnepanelen

Door heel Nederland werken wij

Voor ons is geen klus te gek of we nu bij je thuis moeten komen in Maastricht of in het hoge noorden in de buurt van Groningen of zelfs Delfzijl. Wij komen bij je langs.

Waarom kiezen voor zonnepanelen

Met zonnepanelen kun je veel geld besparen en de elektro-meter terug laten lopen. Zo kun je geld gaan verdienen inplaats van betalen. Steeds meer huishoudens in Nederland kiezen voor zonnepanelen. Het heeft ook nog eens een mooie uitstraling van het dak van je huis.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 MedipioNL, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.