Waarom iemands vorige woning betrekken als je je eigen huis kunt laten bouwen?

Waarom iemands vorige woning betrekken als je je eigen huis kunt laten bouwen?

Het is lastig om een nieuw onderkomen te vinden dat volledig op jouw persoonlijke eisen en wensen inspeelt. Maar dat geldt niet als je met Groothuisbouw in zee gaat!Soms denk je misschien aan opgeven. Het ideale huis bestaat niet en je neemt dan maar genoegen met minder. Wellicht ga je aan jezelf twijfelen en denk je dat je te kieskeurig bent.

Maar niets is minder waar! Dankzij de uitgebreide keuzemogelijkheden van Groothuisbouw kunnen wij met gemak de woning van je dromen voor je realiseren. Via onze website stel je heel eenvoudig de gewenste eigenschappen van je nieuwe huis samen. Zowel het type woning als de afmeting en van de indeling tot de extra opties hangen allemaal af van jouw persoonlijke voorkeuren. Het is gedaan met zoeken naar een ‘nieuw’ onderkomen dat in de buurt komt van jouw eisenpakket; deze wordt namelijk door onze experts speciaal voor jou uit de grond gestampt! De meer dan twintig jaar ervaring die wij hebben met het bouwen van alle verschillende type woningen heeft ervoor gezorgd dat wij de kneepjes van het vak allemaal goed onder de knie hebben gekregen.

De toekomst staat voor je deur… en je deur ook!

En de rest van je huis, uiteraard. We kunnen je alvast verklappen dat Groothuisbouw rekening houdt met de nieuwste trends op woongebied en ook rekening houdt met de laatste wijzigingen in de wetgeving. Zo is er een regel ingesteld die zegt dat er vanaf 2020 geen nieuwe huizen meer mogen worden opgeleverd die worden gestookt met behulp van gas. Deze maatregel zorgt voor meer duurzaamheid in woningen, iets waar Groothuisbouw helemaal achter staat! Daarom hebben wij met gasloos bouwen alvast een begin gemaakt. Ieder huis dat wij mogen realiseren heeft elektriciteit als volledige basis voor warmte en licht.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.