Wat zijn de beste apps voor Philips Hue?

Wat zijn de beste apps voor Philips Hue?

Met de lampen via Philips Hue, creëer je in een handomdraai prachtige licht effecten voor elk moment. Maak het sfeervol tijdens het dineren of tover je woonkamer om tot een disco door middel van derden. Want naast de officiële Philips Hue app zijn er nog veel meer apps, waardoor je het maximale uit je slimme verlichting haalt. Hieronder hebben 3 apps geplaatst die zeker het proberen waard zijn!Philips Hue sync

Met Philips Hue sync laat je de lampen mee kleuren tijdens het gamen of film kijken. Deze app is ontzettend populair, want het gamen en films kijken word daardoor nog intenser. Deze app is gratis te downloaden en alleen geschikt voor Windows en Mac computers.

Hue Disco

Als je eens een keer wat anders wilt dan de standaard huis feestjes, dan is de Hue Disco app echt een aanrader. Met deze app laat je de lampen mee kleuren op muziek, waardoor het standaard feestje een echt party word. In de app kun je kiezen voor verschillende licht effecten. Gebruik bijvoorbeeld de kleuren uit de "eighties disco" om te swingen en "relaxing spa" om lekker te relaxen.

OnSwitch

Een app die zeer handig is als je ook beschikt over LIFX lampen. Want door middel van deze app, bedien je de Hue lampen en LIFX lampen tegelijk en hoef je niet meerdere apps te openen. Net als bij de officiele Hue app kies je uit verschillende licht effecten, zoals helder wit licht en zachte dim licht voor als je gaat slapen. Daarnaast heeft deze app ook een aantal leuke licht effecten die de feestdagen nog vrolijker maken!

Hue Essentials

Hue Essentials is vergelijkbaar met de bovengenoemde app, alleen werkt deze met Hue lampen en de slimme verlichting van IKEA. Deze app heeft een gratis en een betaalde versie. De standaard versie heeft niet veel meer opties dan de Officiële Hue app. De betaalde versie heeft een aantal leuke functies, zoals meerdere bridges koppelen en widgets aanmaken, waardoor je snel kan wisselen van kleuren schema's.

Welke apps zijn ben je nodig voor Philips Hue?

Eigenlijk ben je maar 1 app nodig, en dat is de officiële van Philips Hue. Daarmee bedien je de verlichting op afstand en creëer je het perfecte voor het elke moment. Wil je echter wat meer, zoals "dolbly surround"voor je ogen of licht effecten waardoor je tijdens de feest dagen helemaal in de stemming komt? Dan zijn de apps van derden natuurlijk ideaal. Vaak is er een gratis en een betaalde versie te downloaden, zodat je de app eerst kunt uit testen. Wil je weten welke apps nog meer populair zijn? Bekijk dan onze Beste Philips Hue apps top 10!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jarno, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.