De talloze voordelen van Balterio vloeren

De talloze voordelen van Balterio vloeren

Niet te onderscheiden van echt hout, dat zijn de laminaatvloeren van Balterio. Zelfs deskundigen zijn vaak niet in staat het verschil tussen vloeren van Balterio met het blote oog te onderscheiden van vloeren van echt hout. Groot verschil tussen echt hout en de producten van Balterio is echter de prijs. Daarnaast biedt een vloer van dit alom geroemde merk veel meer voordelen en vanwege het EU Ecolabel weet je als klant dat er sprake is van een eerlijk product. 
 
Unieke vloeren 
De opvallende structuren van de Balterio laminaatvloeren zijn werkelijk uniek, die herken je echt uit duizenden. Bovendien blijken de vloeren ook nog eens bijzonder praktisch. Zo zijn laminaatvloeren van Balterio eenvoudig zelf te leggen vanwege het uitstekende functionerende legsysteem. Eenzijdig zijn de vloeren van Balterio allerminst want ze zijn in zowel lichte als donkere varianten verkrijgbaar. Om precieze te zijn, het kleurpalet dat Balterio biedt is veelzijdig met lichte tinten, grijstinten, naturelle tinten, bruintinten en donkere tinten en dat garandeert dat er altijd een geschikte vloer is voor alle mogelijke stijlen. 

Verschillende uitvoeringen 
Ondertussen is de collectie van Balterio ook al indrukwekkend (groot) met bekende uitvoeringen als Grande, Xpressions, Xperience, Dolce (Vita), Tulip, Impressio en Urban. Bij de verschillende laminaatvloeren kunnen uiteraard ook accessoires in de vorm van uitstekende ondervloeren, plinten en profielen gekocht worden en handig is ook het SmartFinish&TrueMatching systeem. Zo ben je altijd verzekerd van een strak geplaatste vloer. 

Prima te combineren 
Vraag mensen waarom ze voor de laminaatvloeren van Balterio kiezen en je krijgt verschillende antwoorden. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal de kwaliteit van de vloeren roemen. Over kwaliteit gesproken, op vloeren van Balterio krijg je jarenlange garantie en dat zegt eigenlijk al genoeg. De vloeren worden bovendien omschreven als onderhoudsvriendelijk en ook het feit dat de vloeren prima zelf te plaatsen zijn spreekt heel veel mensen aan. Het enorme assortiment, de natuurlijke uitstraling en het feit dat de vloeren prima met vloerverwarming te gebruiken zijn, zijn andere pluspunten die tevreden klanten benoemen. Balterio laminaatvloeren stralen bovendien in alles iets van luxe uit en de verschillende uitvoeringen van de laminaatvloeren zijn prima met elkaar te combineren. 

V-groef 
Opvallende uitvoeringen zijn zeker de Dolce en de Dolce Vita. De Dolce Vita lijn biedt iets bijzonders in de vorm van een V-groef en is daarmee de enige met deze V-groef in het ruime aanbod van Balterio. Dolce daarentegen is een lijn zonder V-groef en vooral een heel trendy vloerlijn. Met de Urban slaag je er in de sfeer van het bruisende stadsleven naar binnen te halen en wat te denken van de Xpressions met bijvoorbeeld de klassieke visgraat, het al even bekende ruitpatroon of met meer geometrische vormen. 

EU Ecolabel 
De vloeren van Balterio beschikken overigens over het EU Ecolabel. Daarmee weet de klant zeker dat het om duurzame en gezonde vloeren gaat. Het label wordt alleen toegekend aan producten met hoge ecologische maatstaven. Anders gezegd: bij de productie van de voeren wordt terdege rekening gehouden met het milieu en dus met de gezondheid. Nóg een extra reden om voor Balterio laminaatvloeren te kiezen.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 laminaatallin, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.