De boomstamtafel: Een tafel met een verhaal

De boomstamtafel: Een tafel met een verhaal

Elke boom is een uniek individu. Door de jarenlange blootstelling aan de seizoenen, door de variatie aan lichtinval is er geen boom hetzelfde. De ene zomer is het vochtig, de andere zomer droog. Sommige winters zijn zacht, sommige streng. Dat zie je terug in de ringenstructuur en de nerven in het hout. Het is alsof de boom zijn levensverhaal met je wil delen.Dan is het toch raar dat sommige meubelfabrikanten erin slagen om tafels in massaproductie af te leveren? En op de een of andere manier zijn wij het normaal gaan vinden om goedkope massaproductie te kopen. Tafels zonder ziel, zonder karakter, zonder eigenheid.

Gelukkig kan het ook anders. De boomstamtafel is een tafel die net zo uniek is als de boom waarvan hij gemaakt is. Het tafelblad bestaat uit één enkel stuk boomstam. Het tafelblad is als het ware een “plakje” van de boom.  Daardoor is de een tafel met een geschiedenis. Niet strak geschuurd en gloednieuw, maar in zijn volle glorie. Met de noesten en barsten er nog in.

Hierdoor ademt een boomstamtafel een natuurlijke sfeer. Bovendien weet je zeker dat jouw tafel uniek is.

De boomstamtafel past in een natuurlijk, landelijk interieur, maar wat je misschien verrast is dat hij ook prima op zijn plek is in een modern interieur. Afhankelijk van jouw woonstijl kies je het best passende onderstel. Bijvoorbeeld de moderne industriële tafelvoet van het model Dublin.

Bij Tafels99.nl vindt je een boomstamtafel voor elke woonstijl en voor elke kamer. En zit jouw droomtafel er niet tussen, bijvoorbeeld omdat je iets groters zoekt? Neem dan contact met ons op, want we maken ook tafels op maat.

Je ziet, bij Tafels99 vindt je een boomstamtafel met een eigen verhaal. De perfecte tafel om jouw verhaal mee te beleven.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Joanne, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.