Denk out of the box en creëer een speelse woonkamer

Denk out of the box en creëer een speelse woonkamer

 

Je wil jouw woonkamer niet zomaar leuk en gezellig inrichten, maar je wil een op en top speelse ruimte creëren! Om jouw woonkamer speels in te richten, moet je ‘out of the box’ denken. Wij geven je graag enkele tips om jouw woonkamer lekker speels in te richten, met een ‘out of the box’ benadering.Speelse raamdecoratie

Tot slot kun je jouw woonkamer een speelse sfeer geven door de juiste raamdecoratie te kopen. Als je een donker meubilair heb dan is het juist leuk om voor raamdecoratie te kiezen in een lichte tint. Hierdoor houd je de ruimte licht en ruimtelijk. Een veel gekozen optie zijn witte houten jaloezieën. Niet gek, gezien je dit product in veel soorten woonstijlen kunt toepassen. Je kunt natuurlijk ook donkere raamdecoratie kiezen bij jou lichte interieur. Aluminium jaloezieën en duo rolgordijn zijn hiervoor erg geschikt gezien de diversiteit aan kleurkeuze.

Kleur op de muren

De meeste mensen zijn een beetje bang voor kleur. Ze hebben wel kleurrijke meubels en woonaccessoires in huis, maar vinden het spannend om de muren een kleurtje te geven. Zonde, want een leuke kleur op de muur zorgt voor warmte, sfeer én een speelse uitstraling. En vind je het spannend om jouw woonkamer meer kleur te geven? Verf dan niet alle muren, maar kies er één of twee. Verf deze in een kleur die je niet té spannend vindt, zoals een pastelkleur of een subtiele basiskleur.

Gekke accessoires

Je kunt jouw woonkamer ook een speelse uitstraling geven met gekke accessoires. Denk hierbij aan bijzettafeltjes met een uniek ontwerp, kleurrijke vazen met een bijzondere vorm, opvallende wanddecoratie en ga zo maar door. Ga naar een woonwinkel in de buurt en je komt vanzelf meerdere gekke accessoires tegen. Je zal niet alle accessoires even mooi vinden, maar je vindt gegarandeerd een gek item dat bij jou en jouw interieur past. Zet je meerdere gekke accessoires in huis, dan komt die speelse uitstraling van jouw interieur echt goed naar voren.

Tip: vind je het spannend om jouw woonkamer meer kleur te geven, maar wil je wel een speelse sfeer? Koop dan subtiel gekleurde raamdecoratie met een print. Deze raamdecoratie valt niet op door zijn kleur, maar door het unieke dessin.

Los van kleuren kun je ook met printjes en patronen werken, hiermee fleur je je interieur op! Je verlegt nét even de aandacht op de raamdecoratie. Het is ook gewaagd en je moet er van houden, maar het is zeker de moeite waard wanneer je dit goed afstemd op de rest van je interieur. Dit is niet alleen leuk in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Je kunt namelijk ook kiezen voor een leuk rolgordijn met design in een verduisterende stof.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Jonathan, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.