Scheidingswand

Scheidingswand

Een scheidingswand kan een prima oplossing zijn als je twee ruimtes van elkaar wilt afschermen. Zo kun je bijvoorbeeld het kantoor gedeelte eenvoudig afschermen van de woonkamer als je een kantoor aan huis hebt. Het grote voordeel een scheidingswand is de hoogte. De scheidingswanden zijn zo’n 1.80 meter hoog en dat zorgt wel voor privacy maar niet voor een totale afscheiding. Het licht wordt hierdoor goed doorgelaten en daarmee creëer je een ruimtelijk effect. Verschillende formaten
Als je een scheidingswand wilt kopen dan kun je schermen met verschillende breedtes verkrijgen. Het kortste model is 80 centimeter breed en het grootste model is 180 cm breed. De verschillende schermen kunnen optioneel in verbinding met elkaar gezet worden middels koppelstukken. Als één scherm dus te klein is, kunnen er makkelijk meerdere schermen aan elkaar gekoppeld worden. Indien gewenst kun je zo bijvoorbeeld wel een scheidingswand van wel 10 meter of langer creëren. 

Combineren 
Je kunt er ook voor kiezen om schermen met verschillende kleuren en breedtes met elkaar te combineren. De twee schermen kun je naast elkaar of apart plaatsen in de ruimte waar je een scheiding wilt creëren. Door de mogelijkheid om te kunnen combineren kun je de afscheiding zo breed maken als je maar wilt. Onze scheidingswanden zijn daardoor perfect te gebruiken in zowel kleine als grote ruimtes en buiten- of binnen.

Accessoires
Je kunt via onze website direct een scheidingswand bestellen. Als je van plan bent een wand te gaan kopen, bekijk dan ons assortiment. Je zult al snel zien dat er enorm veel mogelijkheden zijn op dit gebied. Naast de eerder genoemde koppel stukken zijn er ook optioneel wielen of andere voet steunen te verkrijgen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Michiel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.