Plissegordijnen: Wat zijn het precies?

Plissegordijnen: Wat zijn het precies?

Het kiezen van gordijnen is best een klus. Er zijn enorm veel soorten gordijnen beschikbaar! Bij een keuze voor een gordijn denk je al snel aan de vaak voorkomende soorten zoals rolgordijnen, jaloezieën of vouwgordijnen. Maar naast deze bekende mogelijkheden zijn er ook wat opties die wat minder bekend zijn, maar wel heel smaakvol, zoals bijvoorbeeld Plisségordijnen. In deze blog leggen we daarom uit wat plisségordijnen zijn.Plisségordijnen: wat zijn het?

Plisségordijnen zijn smaakvolle gordijnen waarbij de stof op zo'n manier gevouwen is dat het als een harmonica in elkaar schuift. De smalle plooien in de gevouwen stof geeft een stijlvolle look aan de gordijnen. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren en kunnen in grote formaten besteld worden. Daarmee zijn plisségordijnen zeer geschikt voor bredere ramen.

 

Plisségordijnen kunnen in twee verschillende uitvoeringen worden geleverd. Er is een standaardvariant of een top down-bottom up variant. Bij een standaardvariant beweegt het gordijn van boven naar beneden, vergelijkbaar met een rolgordijn. Bij een top down-bottom up kan het rolgordijn aan zowel de boven- als onderkant open.

 

De juiste plisségordijnen

Bij sommige winkels kunnen plisségordijnen heel wat kosten. Gelukkig is dat niet overal zo, want bij onlinerolgordijnen.nl kun je plisségordijnen vinden voor mooie scherpe prijzen. Doordat zij hun gordijnen direct leveren vanuit de fabriek zonder tussen tussenkomst van winkel en groothandel, behoren de prijzen van onlinerolgordijnen.nl tot de allerlaagste internetprijzen. De gordijnen bij onlinerolgordijnen.nl kun je helemaal op maat bestellen, zodat je voor elk raam een geschikt gordijn kan hangen. Daarnaast verkopen zij plisségordijnen van het merk Hunter Douglas, wat de marktleider is op het gebied van Plisségordijnen. Zo sla je twee vliegen in één klap: De beste kwaliteit voor de laagste prijs! Toch op zoek naar andere gordijnen? Bij onlinerolgordijnen.nl kun je terecht voor heel veel soorten. Veel succes gewenst met het zoeken van de juiste plisségordijnen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LizaDekkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.