Loodgieter en een elektricien morgen om 14:00 alsjeblieft

Loodgieter en een elektricien morgen om 14:00 alsjeblieft

Bezig met een grootschalig project of moet er met spoed een verstopping verholpen worden? De installatiebranche is booming waardoor het vinden van een erkende elektricien of loodgieter een enorme klus kan zijn. Gelukkig zijn er nog genoeg manieren om snel aan een vakman te komen. Hoe? Bekijk hier onze 5 tips!Tip 1: Google Maps is je beste vriend

Naast dat je op Google kunt zoeken naar grappige video’s of de nieuwste trends kun je de bekendste zoekmachine ook inzetten om een monteur te vinden. Om een installateur te vinden die echt uit de buurt komt kun je Google Maps gebruiken. Zoek op ‘loodgieter Eindhoven’ en je zult op de kaart zien waar de vakmensen gevestigd zijn. Ideaal voor spoedgevalletjes!
 

Tip 2: De Gouden Gids leeft nog steeds

Ken je hem nog? Die Good Old dikke Gouden Gids waar je na een paar minuten bladeren de persoon vond die je wou bellen. Hij is zo goed als verdwenen, echter kun je hem natuurlijk ook online vinden. Zoek op je postcode en de dienst de je wilt, direct vind je de juiste kandidaten die je kunnen helpen.
 

Tip 3: Waarom niet online bestellen?

Hoe mooi zou het zijn als je net zoals Thuisbezorgd.nl gewoon online een vakman kan bestellen? Eentje die dan ook nog eens langskomt wanneer het jou uitkomt. Het lijkt nog ver weg, echter is niets minder waar! Bij websites zoals Ajusto.nl hoef je enkel jouw adres en een beschrijving van de klus op te geven. Kies je datum en tijdstip, de vakman arriveert op het moment dat jij aangeeft. In plaats van 100 belletjes plegen hoef je alleen maar naar de website te surfen en binnen 1 minuut heb je een afspraak staan. Ideaal toch?
 

Tip 4: Online marktplaatsen

Een andere online optie is het plaatsen van jouw project of klus op een kluswebsite, zoals Marktplaats. Meerdere vakmensen kunnen op jouw klus reageren en er een offerte op uitbrengen. Jij bepaalt vervolgens welke offerte jou het beste past.
 

Tip 5: De oom van mijn vriendin’s neef is ook wel handig

Last but not least, je kunt natuurlijk ook gewoon jouw kennissen inschakelen. Ook jij hebt vast wel die “vriend van mijn neefje’s tantje “. In plaats van een tiental belletjes of bezoekje aan Google kun je natuurlijk gewoon gebruik maken jouw vriendenkring.  

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 denniswesterbeek, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.