Huis bouwen? Denk groots. Denk Groothuisbouw!

Huis bouwen? Denk groots. Denk Groothuisbouw!

Een degelijk huis is op de toekomst voorbereid. Dat is de basisgedachte van Groothuisbouw! Al meer dan twintig jaar zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van zo’n beetje ieder denkbaar type duurzame woning, van herenhuis tot boerderij.Een degelijk huis is op de toekomst voorbereid. Dat is de basisgedachte van Groothuisbouw! Al meer dan twintig jaar zijn wij verantwoordelijk voor het realiseren van zo’n beetje ieder denkbaar type duurzame woning, van herenhuis tot boerderij. Al meer dan tweeduizend huizen hebben wij de afgelopen jaren uit de grond gestampt. Ook jouw nieuwe optrekje zetten we graag voor je neer!

Via onze website krijg jij in zeven stappen al een inzicht van hoe jouw uiteindelijke paleis eruit gaat komen te zien. Bovendien krijg je een goed overzicht van de kosten van jouw keuzes. Je betaalt echter pas na oplevering! Dit zijn slechts enkele van de redenen waarom al zoveel mensen je voorgingen en voor Groothuisbouw kozen.

Eigen huis ontwerpen

Een standaard koophuis krijg je zoals het gebouwd is. Natuurlijk kun je een aantal zaken daarin naar wens aanpassen maar dat gaat waarschijnlijk flink wat centen kosten. Daarom maakt Groothuisbouw het mogelijk om je eigen huis te ontwerpen! Dit gaat als volgt:

Allereerst kies je het woningtype uit. De opties zijn laagbouw, hoogbouw of een exclusief ontwerp van de hand van Bertram Beerbaum. Hieruit komen weer soorten woningen naar voren waaruit je een keuze kunt maken. Vervolgens bepaal je de uitvoering, afmetingen, indeling, locaties van ramen en deuren en afwerking helemaal zelf! Zo helpen we onze klanten keer op keer hun droomhuis te realiseren.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.