3 tips voor het inrichten van een slaapkamer met weinig ruimte

3 tips voor het inrichten van een slaapkamer met weinig ruimte

Heb jij moeite met het inrichten van je kleine slaapkamer? Geen zorgen! Wij hebben 3 tips voor je op een rij gezet die op weg helpen.Heb jij moeite met het inrichten van je kleine slaapkamer? Geen zorgen! Wij hebben 3 tips voor je op een rij gezet die op weg helpen.

1. Denk ook eens aan een hoogslaper

Een bed is natuurlijk een onmisbaar iets in de slaapkamer, maar het neemt veel ruimte in. Maar wat nou als je een hoog bed neemt, zoals een hoogslaper? Zodoende houd je ruimte onder het bed over voor het plaatsen van bijvoorbeeld een bureau of kast. Wie niet sterk is, moet slim zijn!

2. Opgeruimd staat netjes

Zorg ervoor dat je je kamer altijd netjes opruimt. Berg spullen op in kasten of bakken. Dit zorgt ervoor dat de ruimte niet alleen netjes oogt, maar ook ruimtelijker. Ook als je open kasten hebt is het zaak om deze netjes in te richten. Zo kun je na een lange dag hard werken genieten van een rustige omgeving.

3. Benut de ruimte onder het bed

Wil je geen hoogslaper? Dan kun je ook kiezen om de ruimte onder je bed te benutten met laden. Hier kun je eenvoudig al je spulletjes in opbergen en je kunt er altijd gemakkelijk bij. Ideaal!

We wensen je veel succes met het inrichten van je kleine slaapkamer!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.