De voordelen van een kunststof voordeur op een rijtje gezet

De voordelen van een kunststof voordeur op een rijtje gezet

De voordeur is het visitekaartje van je woning. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt over de keuze van de deur. Dit kan lastig zijn aangezien er zoveel mogelijkheden zijn. Wij hebben de kunststof deuren voor je uitgelicht om je wat op weg te helpen.In deze tijd zijn er genoeg materialen om uit te kiezen voor je voordeur. Soms zie je daardoor het bos niet meer door de bomen. Om je keuze gemakkelijker te maken hebben wij de voordelen van kunststof deuren voor je op een rij gezet.

1. Hoge isolatiewaarde

We vallen direct met de (kunststof) deur naar binnen met het grootste voordeel, namelijk de hoge isolatiewaarde. Het houdt warme beter binnensdeurs en dit scheelt ook weer op de energierekening. Houten deuren hebben overigens ook een goede isolatiewaarde, maar deze vergen meer onderhoud.

2. Onderhoudsarm

Kunststof deuren hebben maar weinig onderhoud nodig. Af en toe zullen de deuren gepoetst moeten worden, dit kun je het beste doen met een sopje op basis van water en niet bijtend schoonmaakmiddel. Ook hier hebben kunststof deuren een groot voordeel t.o.v. bijvoorbeeld de houten deuren. Deze zullen na enkele jaren opnieuw geverfd moeten worden.

3. Genoeg keuze!

De kunststof deuren komen in veel verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen uit veel diverse kleuren. Ben je weg van de charme van hout? Dan kun je zelfs een type krijgen met houtreliëf!

Wil je een kunststof voordeur aanschaffen? Kijk dan eens naar het kunststof deuren assortiment van HEPRO. Wil je graag nog meer informatie? Neem dan eens contact op met de experts van hun klantenservice. Zij helpen je graag verder.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.