Sloopbedrijf voor de kleine en grote verbouwing

Sloopbedrijf voor de kleine en grote verbouwing

Goedkoop allround sloopbedrijf. Van een badkamer slopen tot een keuken verwijderen en van een systeemplafond verwijderen tot een kantoorgebouw compleet casco strippen, Sloopbedrijf Kalker is hét aangewezen bedrijf als u geen euro teveel wilt betalen!Kalker Recycling & Sloopwerken is actief in de sloopbranche sinds 2010. Wat begon als een klein eenmansbedrijf dat zich voornamelijk bezig hield met de demontage en recycling van oud ijzer en metalen is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig sloopbedrijf voor particulier én bedrijf met een landelijke dekking.

Verwijderen van plavuizen, een keuken, een badkamer of een aanbouw slopen; Kalker doet het altijd vakkundig, snel én goedkoper dan andere sloopbedrijven! Bekijk en vergelijk hun offerte maar en oordeel zelf!

Sloopbedrijf Kalker heeft zich de laatste jaren met name gespecialiseerd in het ontmantelen, casco strippen en verhuur klaar opleveren van bedrijfsmatig onroerend goed zoals kantoren, winkels en bedrijfspanden.

PARTICULIERE OPDRACHTGEVERS

De meest voorkomende werkzaamheden bij onze particuliere opdrachtgevers zijn: badkamer slopen, keuken verwijderen, vloerbedekking verwijderen, plavuizen verwijderen, muur slopen, schuur slopen en woning casco strippen.

ZAKELIJKE OPDRACHTGEVERS

De specialiteit van sloopbedrijf Kalker is het geheel of deels casco strippen, in oorspronkelijke staat terug brengen, het ontmantelen en verhuur klaar opleveren van bedrijfsmatig onroerend goed. Wij werken voor aannemers, woningbouw corporaties, makelaars, huurders en eigenaren van vastgoed, projectontwikkelaars, VvE's, instellingen, scholen, etc.

OFFERTE AANVRAGEN

De offertes van Kalker zijn overzichtelijk en meteen duidelijk en altijd voorzien van een vaste, lage “all in” prijs. U betaalt alleen het afgesproken bedrag wat in de offerte staat, niets meer! Prijzen zijn altijd inclusief manuren, materiaalkosten, reiskosten, huur en transport containers, stortkosten afval, etc. Klik hier om meteen een offerte aan te vragen en bespaar flink veel geld op uw verbouwing of renovatie!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Kalker, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.