Een verlenging van je huis: een terrasoverkapping van glas!

Een verlenging van je huis: een terrasoverkapping van glas!

Heerlijk toch? Het regent buiten pijpenstelen maar toch kan je prima buiten zitten! Hoe je dit doet? Door middel van een terrasoverkapping van glas! Hiermee zit je in elk seizoen heerlijk in je tuin. Het voordeel van een terrasoverkapping van glas is dat je tijdens alle weersomstandigheden lekker buiten kunt zitten, zelfs als het regent. Mocht je last hebt van de felle zon, dan kan je er ook voor kiezen om de terrasoverkapping te voorzien van ingebouwde zonwering. Dankzij deze zonwering kan je de alsnog genieten van de overkapping.

Een terrasoverkapping is een constructie van ofwel hout, of aluminium/metaal, die je kan plaatsen aan je huis. Zo wordt je terras een verlengde van je huis en van je tuin. Op deze manier kan je binnen naar buiten en buiten naar binnen halen. Het voordeel hiervan is is dat je een hoop privacy creëert, maar alsnog volledig zicht hebt op wat er om je tuin heen gebeurd.

Kroezon is een aanbieder van een terrasoverkapping van glas en ze kunnen je adviseren over alle vragen die je hebt over deze overkappingen. Door de jarenlange ervaringen die ze hebben op dit gebied gaan ze geen enkel obstakel uit de weg! Vraag vandaag nog je informatiebrochure aan, of vraag de deskundige medewerkers van Kroezon voor meer informatie. Op de website kan je tevens ook gelijk een offerte aanvragen! Met een terrasoverkapping van glas zit jij elk seizoen heerlijk in je tuin. 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.