Met een prachtige design schuifdeur gaat er een wereld voor je open

Met een prachtige design schuifdeur gaat er een wereld voor je open

Zodra je bezig gaat met het aanpassen van je woning interieur, kun je natuurlijk je huidige deuren behouden en in een nieuw verfjasje steken. Je hebt echter ook de keuze om je optrekje te verrijken met prachtige - en praktische - schuifdeuren! Deze fraaie toegangspoorten zijn verkrijgbaar in modellen van hout, staal of een combinatie hiervan. Zo kun je zelf een deur uitkiezen die perfect bij je interieur past.Er zijn echter wel een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten voordat je een keuze maakt. Op esthetisch vlak is het belangrijk dat je deurbeslag kiest dat dezelfde sfeer uitademt als de rest van je woonruimte. Is een modern of klassiek model beter geschikt? Dat bepaal je helemaal zelf.

Houd bij het kiezen van je deurbeslag verder rekening met:

  • Het totale gewicht van je deur; kan het type deurbeslag dat je kiest dit wel aan?
  • Het materiaal waar je deur uit bestaat; is het mogelijk om deurbeslag hierop aan te brengen?
  • De locatie van de deur; binnen of buiten?

In het laatste geval gaat het erom dat hout niet gaat verbuigen en metaal niet zal roesten. Laat je hierover goed informeren!

Loftdeur

Voor praktische schuifdeursystemen moet je bij Loftdeur.nl zijn! In deze winkel vind je fraai deurbeslag voor ieder interieur. Zolang je horizontaal gezien aan je muren genoeg plek hebt, is een schuifdeur een handige manier om ruimte te besparen. Een openslaande deur kan immers behoorlijk wat plek innemen!

Voor het installeren van stijlvol deurbeslag heb je natuurlijk eerst een deur nodig. Deze kun je kopen of zelf maken als je een beetje handig bent. Aan de bovenkant boor je de gaten voor het deurbeslag en deze schroef je erin vast. Vervolgens breng je de rails aan op de juiste plek en hoogte om de deur aan op te hangen. En klaar is Kees!

Schuifdeuren zijn zo gewild omdat ze privacy bieden en de inhoud van kasten die je liever niet constant wilt tonen mooi aan het zicht kunnen onttrekken. Een stijlvolle deur die precies in de rest van je interieur design past staat natuurlijk vele malen mooier! Bovendien geef je de indruk dat je huis ruimtelijker is dan de werkelijkheid.

Bekijk alle schuifdeursystemen van Loftdeur online en maak eenvoudig je keuze.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.