Waarom een huisbeveiligingssysteem beter is dan alleen een camera

Waarom een huisbeveiligingssysteem beter is dan alleen een camera

Beveiligingscamera's nemen de thuisbeveiligingsindustrie over. Het lijkt erop dat om de dag een nieuwe camera voor huisbeveiliging op de markt komt, strijdend om uw aandacht en geld. Wat is er gebeurd met traditionele huisbeveiligingssystemen? Dit is waarom mensen kiezen voor een camera:Gemak

Een camera voor huisbeveiliging is meestal makkelijker in te stellen dan een huisbeveiligingssysteem. Afhankelijk van het beveiligingssysteem, moet u mogelijk een afspraak maken met een professional om uw systeem te installeren. Het kan uren duren om de basiseenheid en verschillende sensoren te installeren. Met een beveiligingscamera hoeft u alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, hem aan te zetten en te synchroniseren met uw telefoon. Simpel, toch? Veel mensen realiseren zich echter niet dat verschillende thuisbeveiligingsbedrijven, zoals Feenstra, u een draadloze beveiligingssystemen zullen sturen die u gemakkelijk zelf kan installeren. Yep! Het is waar! Deze systemen hebben alle kenmerken van een traditioneel systeem (basiseenheid, deur / raamsensoren, beveiligingscamera's, slimme apparaten voor thuisgebruik) zonder de draden en het boren. En je kunt ze meestal binnen ongeveer een half uur installeren.

Geen maandelijkse kosten

Maandelijkse kosten in verband met traditionele binnenlandse beveiligingssystemen kunnen een belangrijk afschrikmiddel zijn. U hebt al genoeg rekeningen om je zorgen over te maken, toch? Met alle abonnementen die u onderhoudt voor Netflix, Spotify, uw telefoon... waarom zou u nog iets toevoegen aan de lijst? En de bewaking van de huisbeveiliging kan duur zijn, toch?

Wel, hier is de waarheid. Sommige camera's voor thuisbeveiliging hebben sowieso maandelijkse kosten. U betaalt een maandelijks bedrag als u cloudopslag van de videobeelden wilt. Afhankelijk van de camera kan dit slechts enkele dollars of tientallen kosten.

Garanties

Huisbeveiliging bedrijven hebben meestal een uitgebreide garantie op alle apparatuur. Het beste scenario is wanneer het bedrijf een levenslange garantie op al zijn apparatuur heeft. Dit betekent dat als iets niet werkt vanwege uw eigen schuld, het bedrijf het kosteloos zal vervangen.

Als het gaat om thuisbeveiligingscamera's, zijn levenslange garanties een beetje zeldzamer. U kunt waarschijnlijk een garantie vinden als iets binnen een periode van 30 tot 90 dagen kapot gaat, maar een levenslange garantie zal moeilijker te vinden zijn.

De Conclusie over huisbeveiliging

Een camera voor huisbeveiliging is misschien de juiste optie voor u als u op zoek bent naar iets dat alleen de basis gebruikt. U kunt vanaf uw telefoon of tablet delen van uw huis bekijken en u ontvangt een melding als de camera beweging detecteert. U betaalt waarschijnlijk wel een maandelijks bedrag als u video-opslag in de cloud wilt hebben.

Het zou echter de moeite waard zijn om eerst de beste bedrijven in de thuisbeveiliging te onderzoeken voordat je een beslissing neemt over een camera. U zult waarschijnlijk een huisbeveiligingssysteem binnen uw budget vinden met tal van andere functies, zoals deursensoren, raamsensoren, bewegingsdetectoren, rookmelders en meer.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 larahornix, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.