Waarom hanglampen in huis weer in zijn.

Waarom hanglampen in huis weer in zijn.

Een hanglamp was 30 jaar geleden de normaalste zaak van de wereld. Toen kwamen de spots en plafondlampen helemaal in en leek de hanglamp te verdwijnen. Echter anno 2018 is de hanglamp weer helemaal hot! Dit zie je terug in vele nieuwe collecties en designs.Design hanglampen uit 2018

Een hanglamp heeft als kenmerk dat deze zoals de naam al zegt, hangt! Dus niet strak aan het plafond gemonteerd, maar sierlijk aan een draadje (of meerdere). Zeker in nieuwbouw huizen van de laatste 10 jaar kan dit dan ook weer makkelijker. De plafonds worden standaard op hoogte gemaakt van maar liefst 2,72 meter, waardoor de hanglamp niet alleen maar boven de eettafel past. Een hanglamp mag namelijk overal hangen. De design hanglamp is daarom ook flink in opmars. Want zodra je een lamp meer kan gebruiken dan op 1 specifiek punt, dan zijn er alleen maar meer fabrikanten die nieuwe designs uitbrengen.

De echte design hanglamp heeft als kenmerk dat deze toch wat exclusiever is. Een exclusieve design hanglamp is namelijk niet overal te koop en ook de prijs wil nog wel eens gigantisch gaan oplopen. Als u op zoek bent naar een exclusieve lamp die u mooi vind dan heeft u er waarschijnlijk ook wel wat meer voor over. Er zijn natuurlijk altijd grenzen, maar een exclusief object in huis is natuurlijk wel ontzettend gaaf. U vind vele exclusieve lampen in de wat duurdere woonwarenhuizen, maar nog eenvoudig is online te shoppen via bijv. onderstaande website.

Goedkope hanglampen meteen te koop

Bent u ook op zoek naar een hanglamp, maar heeft u geen budget voor een echte design hanglamp? Dan kunt u op de website goedkopelampen.nl terecht. U vind hier vele goedkope hanglampen in vele verrassende designs. Een goedkope hanglamp is namelijk niet synoniem voor een slechte hanglamp. Integendeel zelfs, want een qua binnenwerk heb je zelfs kans dat de goedkope hanglamp technisch beter is. Ook qua exclusiviteit hoeft u niet bang te zijn dat iedereen dezelfde hanglamp in huis heeft. Er zijn namelijk zoveel verschillende modellen hanglampen dat het puur toeval moet zijn wilt u uw goedkope hanglamp ook in een ander huis terugzien komen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 bassie83, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.