Schanskorven en andere tuin ideeën!

Schanskorven en andere tuin ideeën!

Binnenkort is het weer lente! Hét moment van het jaar waar we met zijn alle naar uitkijken. Het wordt weer tijd om ons bezig te houden met de tuin. Heeft u al enig idee wat u met de tuin gaat doen?Met de volgende voorbeelden helpen we u een stukje op weg. Er zijn verschillende ideeën die samen kunnen zorgen voor een zeer mooie tuin. 

De eerste optie zijn schanskorven. Schanskorven zijn op maat gemaakte korven. Deze kunnen in verschillende vormen en maten worden besteld. Dit zijn korven gevuld met stenen en kunnen dienen als plantenbak, erfafscheiding, grondkering, gevelbekleding of gewoon voor de sier. De steenkorf wordt veelal gekozen als erfafscheiding. Schanskorven zorgen voor een mooie uitstraling en sfeer in de tuin. Naast schanskorven kun je ook een leuke sfeer creëren in de tuin met een zithoekje. Een lounge gedeelte is tegenwoordig erg in! Je kunt hier lekker genieten in het zonnetje. Nog iets wat we vaker terug gaan zien is de 'vogelkooi plantenbak'. Dit is simpel gezegd een trendy vogelkooi maar niet met vogeltjes maar ter decoratie. Je kunt er verschillende planten in laten groeien en deze groeien dan door de tralies.  

Er zijn talloze leuke ideeën om je tuin op te leuke. Vraag gerust eens naar de schanskorven prijzen van Steenkorven B.V. Zij helpen je graag op weg voor de ideale op maat gemaakte schanskorven tegen een zeer mooie prijs. Vraag gerust eens naar de mogelijkheden. Ga een ontspannen lente en zomer tegemoet in uw nieuwe tuin!  

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.