Schanskorven, voor uw tuininspiratie!

Schanskorven, voor uw tuininspiratie!

Schanskorven zijn erg populair en worden ook steeds populairder. Ze worden zowel gebruikt voor in de tuin als decoratie, erfafscheiding en voor de weg- en waterbouw.Schanskorven is een steenkorven bouwtechniek, officieel gebruikt voor de weg- en waterbouw. De bouwkundige techniek kan ook worden gebruikt als erfafscheiding. Daarnaast worden schanskorven ook veel gebruikt als gevelbekleding.Schanskorven worden veel gebruikt in de moderne tuin. Een strakke tuin ziet er erg fraai uit en is daarnaast zeer gemakkelijk in onderhoud. de moderne uitstraling zorgt ervoor dat er steeds meer vraag is naar steenkorven. 

Er zijn veel leuke ideeën te vinden voor een mooie, moderne tuin. Online kun je veel informatie op doen over de verschillende mogelijkheden. Een aantal aspecten van de moderne tuinen komt telkens terug. Dit zijn de populaire aspecten die zorgen voor een strakke uitstraling. U kunt er ook voor kiezen een eigen ontwerp te maken. Schanskorven zijn ideaal om verschillende ideeën mee uit te werken. Ze geven een mooie sfeer aan de tuin en zijn onderhouds vriendelijk.

De volgende ideeën zijn perfect voor een moderne tuin:

- Grote tegels
- Plantenbakken
- Zithoek (met eventueel een loungeset)
- Modern watervalletje / vijver
- Schanskorven 

U kunt schanskorven volledig op maat laten maken door Steenkorven B.V. Zowel het soort frame, de afmetingen als de inhoud van de schanskorven kunnen zelf worden bepaald. Bij Steenkorven B.V. kunt u terecht voor advies of vragen over de gewenste schanskorven. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.