Hovenier Barneveld regelt uw tuinonderhoud

Hovenier Barneveld regelt uw tuinonderhoud

De uitstraling van uw tuin wordt voor een groot gedeelte bepaald door de bestrating en daar zijn wij van hovenier Barneveld ook zeer bedreven in. Wij kunnen u goed informeren over het type bestrating dat bij uw woning of bij het tuinontwerp past. Er zijn zoveel mogelijkheden op het gebied van bestrating en daar vertellen wij u graag wat meer over in een persoonlijk gesprek.Ervaren hovenier in Barneveld inschakelen?

Wij draaien onze hand niet om of het nou gaat om een looppad van uw huis naar de schuur of voor de aanleg van een groot terras. Hovenier Barneveld kan ieder type bestrating voor u leggen en zal met grote zorg door onze vakkundige medewerkers worden uitgevoerd. Bij hovenier Barneveld kunt u kiezen uit een zeer groot assortiment aan bestrating waarbij u ook nog eens de keuze moet maken uit gebakken stenen of natuur stenen. Onze ervaren medewerkers zullen er voor zorgen dat alles keurig in orde komt en zij zullen u ten alle tijden op de hoogte houden van de vorderingen op het gebied van de bestrating. Het voorwerk is het meeste werk, want dat is de basis van de bestrating, alles moet goed uitgelijnd worden en er zal een laag wit zand onder de bestrating worden aangebracht.

Kwaliteit leveren staat hoog in het vaandel

Als geen ander weet hovenier Barneveld dat het onderhoud van zowel een nieuw aangelegde tuin als een bestaande tuin van groot belang is, want met regelmatig onderhoud blijft de uitstraling van uw tuin zodat u er optimaal van kunt genieten. Daarom kunt u bij hovenier Barneveld ook terecht voor het uitvoeren van tuinonderhoud en gaan onze ervaren medewerkers graag met hun groene vingers ook bij u aan de slag. Bij hovenier Barneveld kunt u voor periodieke werkzaamheden in uw tuin een contract af sluiten, dat volledig aansluit op uw wensen ten behoeve van uw tuin en kunnen wij al tegen een gereduceerd tarief bij u aan de slag.

Uw tun wordt bijgehouden

Afhankelijk van het onderhoudscontract en uw wens zullen onze vakbekwame medewerkers drie tot vijf keer bij u langs komen voor een voorjaarssnoei een zomersnoei een herfstsnoei en het winterklaar maken van uw tuin. Heeft uw tuin wat meer onderhoud nodig dan kunt u bij hovenier Barneveld in het contract aangeven welke extra werkzaamheden onze medewerkers precies voor u moeten verrichten, bijvoorbeeld het knippen van de hagen of het onderhouden en bemesten van het gazon. Uw hoveniersbedrijf in Barneveld zal er geen gras over laten groeien en tijdig met u contact opnemen wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Mellody55, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.