De juiste zwembadverlichting voor een sfeervolle ambiance

De juiste zwembadverlichting voor een sfeervolle ambiance

Zwembadverlichting zorgt voor een sfeervolle ambiance. Wanneer het daglicht is gedaald, begint uw zwembad te schijnen met zwembadverlichting. Bij Steinbach vindt u een grote selectie LED-zwembadverlichting in een grote verscheidenheid aan kleuren en lichtintensiteiten voor zwembaden van alle soorten en maten.

 Het gebruik van zwembadverlichting is een gemakkelijke manier om 's avonds of' s nachts gebruik te maken van het zwembad. U kunt uw zwembad verlichten in verschillende kleuren, permanent wit, groen, blauw, rood, paars of in kleurwisselmodus en met lichteffecten. U kunt een lichtgevende fontein of cascade in een INTEX-zwembad monteren.

Het verlichten van uw zwembad met leds - led staat voor light-emitting diode - heeft zich de afgelopen jaren bewezen. De ledlampen kenmerken zich door hun lange levensduur, waarvan de lichtsterkte meestal niet abrupt uitvalt, maar eerder langzaam afneemt. De gemiddelde lichturen van leds zijn ongeveer 30.000 uur. De levensduur van de lampen kan ook aanzienlijk langer zijn.

Bij Steinbach vindt u een ruim assortiment LED verlichting voor bovengrondse zwembaden, whirlpools en polystyreen baden. De zwembadverlichting is beschikbaar voor alle soorten, vormen en maten zwembaden. Als u zwembadverlichting wilt hebben zonder iets aan uw zwembad te hoeven veranderen, zijn vrij zwevende leds en leds met magnetische bevestiging geschikt. U hoeft alleen op te letten of de LED overeenkomt met uw zwembad, u kunt de lamp bijvoorbeeld met een magneet monteren voor opgezette stalen wandzwembaden, voor piepschuim zwembaden wordt een onderwaterspot bevestigd met een inbouwnis en flens

Bovengrondse zwembaden verschillen in ronde of ovale zwembaden met stalen mantel en zwembaden met pure folie. Let op de exacte afmetingen en specificaties van de lampen. Zo zijn sommige leds alleen geschikt voor foliebaden.

De LED-lampjes moeten worden verwijderd tijdens het schoonmaken van het zwembad, zodat de skimmer of andere schoonmaakproducten ze niet beschadigen. Bij free-floating lampen en lampen met magneetbevestiging zijn deze snel gedemonteerd en weer snel te bevestigen.De lampen zijn ontworpen voor zwembaden, d.w.z. onder water, maar controleer of de behuizing echt strak is. Water in de lamp leidt tot ernstige schade.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BOBlog, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.