Baken je terrein af met Gadero!

Baken je terrein af met Gadero!

Maak voor iedereen duidelijk waar je terrein begint en ophoudt. Op verschillende manieren baken jij je erf af en geniet je volop van je privacy!

 Althans, zolang je afscheiding hoog genoeg is, natuurlijk. Misschien wil je de buitenwereld juist wel een blik gunnen van je prachtige tuin. Hoe het ook zij, met een schutting, heg, hek of klein muurtje maak je wel duidelijk welk deel van de grond die om je huis ligt nog bij jouw erf hoort. Kies zelf uit het perfecte materiaal voor uw afbakening. Natuurlijk moet dit duurzaam zijn maar ook qua sfeer perfect bij je woning passen. Dat zal met het brede aanbod van Gadero geen probleem vormen!

Tuinhekken en -deuren

Kies je voor een schutting of een heg om je tuin heen te leggen? Je zult je afscheiding in ieder geval willen kunnen openen en sluiten met een hek of een deur. Kies voor een model van hout of metaal in een kleur die helemaal opgaat in die van je tuin. Deze kun je natuurlijk helemaal zelf in elkaar zetten om je afbakening een persoonlijke touch te geven. Bij Gadero kun je bovendien complete sets bestellen waarin je alle onderdelen aantreft die je nodig hebt voor jouw perfecte toegangspoort.

Beschoeiing

Verander het perspectief op je tuin door rond je vijver een slootwal of damwand te creren. Hiervoor heeft Gadero de perfecte beschoeiing in huis! Naast complete schotten vind je bij ons ook de losse balken en andere toebehoren om ze helemaal zelf mee op te bouwen. Dankzij de handige profielen klik je de planken heel eenvoudig in elkaar. Door voor onze hoge kwaliteit hout te kiezen combineer je hoge duurzaamheid met een prachtig uiterlijk voor je tuin!

Rondhout

Wie op zoek is naar een natuurlijke omheining komt met rondhout wel aan zijn of haar trekken. Dit zijn cilindervormige palen met een scherpe punt die je eenvoudig de grond inslaat. Voor een indrukwekkende uitstraling van je omheining kies je kastanje palen uit ons brede assortiment. Gadero heeft ze in diverse uitvoeringen en breedtes beschikbaar.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.