Een dakje in je tuin

Een dakje in je tuin

Heb jij flink gespaard het afgelopen jaar om een mooie overkapping te kopen? Dan is dit artikel een must have voor jou! Want wij hebben de beste tips en tricks op een rijtje gezet, zodat jij uiteindelijk tevreden onder je terras kan chillen. De zomer komt eraan. Dit kan je het beste vieren onder je eigen terrasje!Wat gaat het me kosten?

Terrasoverkappingen heb je tegenwoordig voor elk budget. Als je op de kosten wilt besparen moet je je afvragen of je het misschien zelf kan doen. Maar het vragen aan een van je familie, vrienden of kennis is ook een optie. De bedragen kan flink variëren afhankelijk van wat je zelf zou willen. De goedkoopste overkappingen beginnen vanaf €1.500 en gaat tot €5.000. Wilt u een luxe terrasoverkapping kopen? Dan kan dit bedrag al gauw oplopen tot €10.000.

Waar kan ik uit kiezen?

Je kan in allerlei stijlen een terrasoverkapping laten bouwen. Wil je het landelijk? Hierbij worden vaak houten planken gebruikt. Het leuke is dat je wel de kleur van het hout kan bepalen. Hierdoor is het meer naar je eigen wens. Wil je toch een hele gekke kleur? Dan kan je het hout ook laten verven. Neemt wel meer tijd en geld in beslag, maar het is het zeker waard. Ben jij helemaal weg van een scandinavische stijl? Verwerk dan in de constructie van de overkapping zeker weten metaal. Metaal geeft een stoere maar simpele uitstraling wat heel erg rustgevend werkt. Eenmaal gebouwd, is het heel tof om je terras in te richten met scandinavische meubels. Deze zijn zeer onderhouds bestendig en geschikt voor zowel binnen als buiten. Hou je eerder van een luxe uitstraling? Dan is een glazen overkapping de perfect. Glazen muren geven een ruimtelijk effect. Daarnaast kan je het inrichten op een moderne en luxe manier.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.