Oost west thuis best!

Oost west thuis best!

Wanneer het lekker weer is, is het fijn om in de tuin te zitten. Toch heb je soms het gevoel dat het niet prettig is omdat het er niet gezellig genoeg is. Maar wat doe je hier aan? In deze blog geef ik je kort drie tips die je tuin een stuk leuker kunnen maken. Wat heb je allemaal nodig om je tuin een echte tuin te maken?Tuinmeubelen voor pure comfort

Wanneer je fraaie, luxe tuinmeubelen in je tuin hebt ga je vast en zeker vaker buiten zitten. Vind je het fijn om altijd te kunnen relaxen? Dan heb je meubelen nodig van kwaliteit zodat ze langer meegaan. Bestaat je gezin ook uit kinderen? Kies dan voor een gezellige picknick tafel!

Tuinaccessoires voor extra details

Het maken van een keuze voor de leukste accessoires kan soms lastig zijn. Vaak is er een breed assortiment van gewone bloembakken tot aan decoratieve bloembakken. Bekijk daarom van te voren wat je stijl is, en hoe je alles wilt gaan inrichten. Wil je buiten koken? Kies dan voor potten en pannen. Vind je het gezellig om ‘s avonds buiten nog een drankje te doen? Kies dan voor een terrasverwarmer zodat je extra lang buiten kunt genieten!

Planten om alles op te fleuren

Natuurlijk is het tot slot belangrijk om kleur te creëren in de tuin. Dit kun je het beste doen met diverse planten. Je kunt hierbij kiezen voor diverse zomerbloeiers. Wil je liever planten hebben waar je het hele jaar van kunt genieten? Kies dan voor vaste planten. Als je fruit zoals aardbeien, bessen en bramen aanschaft heb je ook nog wat om te snacken! 

Heb je last van wateroverlast? Dit kan ervoor zorgen dat de planten niet goed groeien. Kies dan voor het plaatsen van drainage in de tuin. Op deze manier kan het water beter weglopen zodat je plantjes goed kunnen groeien! 1, 2, 3, planten maar!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.