3 tips voor een modern tuinhuis ontwerp!

3 tips voor een modern tuinhuis ontwerp!

Tuinhuizen worden steeds populairder. U ziet ook steeds meer en meer verschillende soorten en ontwerpen tuinhuizen. Mensen willen graag een eigen, uniek tuinhuis dat past bij hun wensen, en dat is niet zo gek! Een tuinhuis is een waardevolle aanvulling op uw woning en tuin. U kunt zomer en winter genieten van uw tuinhuis als u dat wilt! Een type tuinhuis dat momenteel veel in trek is, is een modern tuinhuis. Een modern tuinhuis is natuurlijk een breed begrip, daarom geven wij 3 tips hoe u een modern tuinhuis ontwerpt!



Tuinhuis met plat dak

Een modern houten tuinhuis heeft natuurlijk een strak ontwerp. Het moderne tuinhuis heeft vooral een herkenbaar uiterlijk door zijn platte dak. Wilt u graag een modern tuinhuis? Kies dan voor een plat dak. Een modern tuinhuis wordt over het algemeen ook gebruikt als loungeruimte, maar het is ook mogelijk om een tuinhuis te bouwen met overkapping. Onder de houten overkapping is dan een loungeruimte en de gesloten ruimte wordt vervolgens gebruikt als bergruimte.

Een tuinhuis met veel licht en ruimte

Een 2e kenmerk waaraan u een modern tuinhuis herkent, is dat het tuinhuis heel licht van binnen is en over veel ruimte beschikt. Hiermee kunt u rekening houden in het ontwerp van uw tuinhuis. Ziet u het al voor u? Een grote glazen schuifpui in uw tuinhuis? Dat is zeker mogelijk! Of heeft u liever een grote dubbele glazen deur met ramen en daarnaast ramen van onder- tot bovenaan de blokhut? U kunt zelf een ontwerp maken, dus u kunt kiezen hoe uw moderne tuinhuis eruit moet zien!

Rustige kleuren

Een 3e kenmerk van een modern tuinhuis om rekening mee te houden is de kleur van uw tuinhuis. Bij een modern tuinhuis zult u niet de kleuren van de regenboog tegenkomen. Een strak, modern tuinhuis beschikt over rustige kleuren. Veelal zult u met een modern tuinhuis de kleuren zwart, wit en grijs tegenkomen – of een combinatie daarvan. Toch is een modern tuinhuis met natuurlijke houtkleuren ook steeds meer in trek. Het belangrijkste is, is dat uw tuinhuis rustige kleuren bevat.

Wilt u graag een modern tuinhuis, of zelf een tuinhuis ontwerpen? Let dan goed op deze 3 kenmerken van een modern tuinhuis: plat dak, veel licht en ruimte en rustige kleuren.

Meer handige tips? Ga naar https://www.interieurwijs.nl/.


© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.