Gratis uw huis verhuren

Gratis uw huis verhuren

Ben je op zoek naar een geschikte website om jouw woning te promoten voor verhuur? Bij 123woonruimte.nl is dat mogelijk! Je kunt je gratis aanmelden op de website van 123woonruimte en meteen beginnen met aanmelden van al jouw verhuurlocaties zoals appartementen, studentenkamers, huizen en meer. Vrije sector
In vrije sector van huizenmarkt mag je zelf de huurprijs voor jouw woning bepalen, mits alleen als jouw woning onder de liberalisatiegrens valt. Je weet of je woning valt onder deze grens door te kijken naar het puntensysteem voor woningen. Valt je woning onder de grens van 143 punten, dan ben je gebonden aan de maximale huurprijzen van het Woningwaarderingsstelsel. Via Huurprijscheck krijgt u een indicatie van het puntenaantal en daarmee ook de maximale huurprijs van uw woning. Sommige verhuurders proberen toch enkele procenten hoger in de prijs boven de maximale huurprijs te zitten en weer anderen proberen zo liberaal te zijn en een redelijk prijs te vragen. 

Verhuurmakelaar wel of niet nodig?
Ben je erachter gekomen hoeveel punten jouw woning oplevert na check op de website van de huurcommissie? Dan mag je nu bepalen of je een verhuurmakelaar in dienst neemt. Het is niet verplicht, want je kunt jouw woning ook gratis plaatsen op marktplaatsen en sociale media met woningaanbod. Als je zelf alles gaat regelen moet je wel goede afspraken maken met een eventuele huurder. Zorg ervoor dat de contracten voor huurwoning duidelijk zijn en ondertekend. Normaal doet de verhuurmakelaar deze soort zaken, maar als je het zelf doet ben je goedkoper uit en hoef je de huurprijs niet door te berekenen aan een geïnteresseerde. 

Woning(en) toevoegen
Als je eenmaal een account hebt aangemaakt op 123Woonruimte kun je meteen aan de slag om de woningen toevoegen aan de website. Schrijf een duidelijke titel met: plaatsnaam, straatnaam, huisnummer en soort woning. Vul in het formulier de details in zoals het adres, provincie, type woning, omgeving en extra informatie over de woning. Schrijf een duidelijk, maar een krachtig verhaal over de woonruimte die je gaat verhuren. Zo trek je ook meer serieuzere geïnteresseerden. 

Op 123Woonruimte heb je rechtstreeks contact met eventuele huurders, geen kosten voor advertentieplaatsingen voor woonruimte en volledige controle over verhuur. Je mag onbeperkt woningen toevoegen en als een locatie wordt verhuurd aan iemand, dan mag je je woning op pauze zetten of verwijderen. Mocht de loacatie op een later moment weer vrij komen voor woning verhuur, dan mag het weer opnieuw en gratis geplaatst worden op 123Woonruimte.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Ivodka, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.