Een nieuwbouwmakelaar voor al uw projecten

Een nieuwbouwmakelaar voor al uw projecten

Voor veel nieuwbouwprojecten zijn makelaars nodig. Dit komt omdat de huizenmarkt onder hoge druk staat tegenwoordig en mensen een hoop geld over hebben voor een nieuwe woning. Voor een bouwbedrijf die de nieuwbouwwijk aanlegt is het verkopen van huizen een heel ander straatje. Huizen worden bijvoorbeeld meer waard, iets waar een nieuwbouwmakelaar goed van op de hoogte is.Nieuwbouw huis kopen

Ook voor de koper is een nieuwbouwmakelaar handig om in te schakelen. Nieuwe woningen kunnen nog wel eens overschat worden waardoor de prijs totaal niet realistisch is. Om te voorkomen dat je teveel betaald voor een nieuwe woning kun je een van onze makelaars inschakelen. Op die manier weet je zeker dat je de juiste prijs betaald voor een woning. Wanneer we een bod uitbrengen beginnen de onderhandelingen. Ook hier is het makkelijk om een goede makelaar aan jouw zijde te hebben. Onze makelaars hebben veel ervaring en kennis en kunnen dus onderhandelen met goed onderbouwde argumenten. Op deze manier komen we uit op een prijs waar beide partijen tevreden mee kunnen zijn. Daarbij worden ook meteen de best mogelijke voorwaarden geregeld. Zodat u niet ineens voor een vervelende verrassing komt te staan.

Huis verkopen

De bedrijven die de huizen aanleggen weten zelf vaak niet genoeg over de huidige huizenprijs en nemen dus het liefst geen risico bij het verkopen van een nieuwe woning. Nieuwe woningen zijn vaak ook nog eens duurder dan woningen die al bestaan. Dit komt omdat er modernere bouwtechnieken gebruikt worden en vaak worden ze ook meteen goed geïsoleerd. Op deze manier. Omdat elke woning verschilt in prijs en omdat het aantal huizen per nieuwbouwwijk verschilt raden wij u aan contact met ons op te nemen zodat we alles even uitgebreid kunnen bespreken met elkaar. Vervolgens zullen wij al uw werk uit handen nemen en zullen wij er voor zorgen dat we de juiste prijs krijgen aan het eind van de streep.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.