Vrieskasten

Vrieskasten

Vrieskasten staan waarschijnlijk in elke horeca gelegenheid! Ook kleine bedrijven hebben er minimaal één nodig. Vrieskasten bieden het optimale gemak, kunnen redelijk veel invriezen en zijn er tegenwoordig ook in energiezuinige uitvoeringen.Wat is belangrijk bij vrieskasten?

Het belangrijkste is uw behoefte. Hoeveel moet u invriezen, hoeveel ruimte heeft u om de vrieskasten kwijt te kunnen, welke soort, maat en merk vrieskast wilt u? Er zijn onder meer:

  • Vrieskasten met één, of meerdere deuren;

  • Vrieskasten van roestvrij staal, of gelakte;

  • Vriestonnen;

  • En tafelmodel vrieskasten.

Het energieverbruik is natuurlijk ook van belang bij de keuze van uw vrieskast.

Of misschien is een vrieskist voor u handiger dan een vrieskast? Als u veel moet invriezen, dan is een vrieskist misschien wat voor u. De invriescapaciteit van vrieskisten is meestal hoger dan die van vrieskasten. Het verschil tussen vrieskisten en vrieskasten: bij vrieskasten trekt u gewoon een deur open, op de gewone manier. Bij vrieskisten gaat de deur naar boven open.

Hoe ziet een moderne vrieskast eruit?

Vrieskasten van nu hebben een nauwkeurige digitale LED-display, zodat u makkelijk kunt aflezen hoe koud het in de vrieskast is. En tegenwoordig hebben ze ook vaak wielen, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden neergezet, en verplaatst.

Moderne vrieskasten hebben vaak ook een no-frost systeem. Door dat systeem hoeft u de vrieskast nooit meer te ontdooien. Erg handig: nooit meer ijsklompen wegbikken uit vrieskasten, nooit meer gedoe met bakken met heet water.

Waar moet u nog meer op letten?

Welke leverancier van vrieskasten u ook kiest, u kunt het beste kiezen voor die leverancier waar u zich goed bij voelt. Die u vertrouwt, omdat ze kennis van zaken heeft op het gebied van de koeltechniek. Vrieskasten hebben namelijk ook service en onderhoud nodig. Het beste zou het zijn, om de levering, service en het onderhoud door één bedrijf te laten doen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 LizaDekkers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.