Ben je op zoek naar een Japans Kamerscherm?

Ben je op zoek naar een Japans Kamerscherm?

Een japans kamerscherm is tijdloos, sfeervol en wordt gekenmerkt door een houten frame met rechthoeken, afgewerkt met Shoji papier. Met deze schermen kun je bijvoorbeeld eenvoudig een scheiding aanbrengen in je woonkamer. Ideaal voor mensen die een kantoor aan huis hebben of werken in een praktijk of salon.Hoogwaardig materiaal
De Japanse kamerschermen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kennen daardoor een lange levensduur. Het frame is vervaardigd uit zwart of naturel kleurig araucaria dennen. De inleg is gemaakt van stevig Shoji papier. Dit speciale papier is niet transparant, maar kan wel het licht doorlaten. Dankzij de aangebrachte draaibare scharnieren kunt u het scherm eenvoudig draaien. Het complete scherm bestaat uit drie, vier of zelfs vijf panelen van elk 44 centimeter. De totale breedte varieert van 132 cm tot wel 220 cm.

Sfeer verhogend
Een Japans scherm is niet alleen praktisch als ruimte verdeler, maar kan ook de sfeer in een ruimte verhogen. Dit voornamelijk ook door het eerder vermelde licht doorlatende Shoji papier.  Door deze voor een raam of andere lichtbron te plaatsen krijg je een sfeervol effect. Het grote voordeel van een kamerscherm ten opzichte van ander roomdividers is dat, wanneer deze tijdelijk niet meer nodig is, deze makkelijk even weg gezet kan worden.

Online bestellen.
Een kamerscherm is prima online te bestellen. Bij Canvasscherm bent u aan het juiste adres. In deze webwinkel is een groot assortiment Japanse kamerschermen op voorraad en direct leverbaar.  Met een Japans kamerscherm haal je sfeer en rust in huis.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Michiel, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.