Hoe stijl je jouw huis in 2018?

Hoe stijl je jouw huis in 2018?

Een nieuw jaar is aangebroken. Voor de meeste mensen gaat dit gepaard met voornemens of een nieuwe verandering. In 2018 gaat staat ook een verandering klaar: het gaat dit jaar vooral om vrolijkheid en kleur. Laat dat zeker spreken in je interieur. Elk jaar komt er wel weer iets nieuws wat je per se in huis moet hebben. Wij verzamelden voor jou de woontips in 2018. Deze kun je hieronder lezen.Kleur is de trend!
2018 is begonnen en tijd om jezelf en je huis te laten zien. De woontip van 2018 heeft onder andere met kleur te maken. Ga voor fel, ga voor kleur, ga voor vrolijk. Kies voor geel, blauw, rood of groen. Laat je interieur spreken. Je kunt verschillende kleuren bij elkaar voegen of juist contrasterende kleuren. Dit geeft een vrolijk effect en dat is helemaal hip in 2018. Maar ook warme kleuren, als donkerbruin, dieppaars, beige, wijnrood en oranje zijn helemaal trendy dit jaar.

Bloemen zijn in, planten zijn beter
Bloemen en planten passen natuurlijk altijd wel goed in een interieur. Het creëert sfeer, gezelligheid en vult een kamer op. Maar in 2018 is de plant het helemaal! Dat hoort helemaal bij de woontip van 2018. Als je even niet weet wat je met een bepaalde ruimte in een kamer moet doen, kan je het opvullen door een mooie plant neer te zetten. De palm, het bonsaiboompje en de varen doen het in 2018 goed. Ook hierin mogen kleuren terugkomen. Je ziet ook steeds meer de plankjes aan de muur terugkomen met daar een aantal plantjes op. Natuurlijke materialen maken het helemaal af.

Glans en schittering
Een woontip in 2018 is glans en schittering. Dit mag je overal voorbij laten komen in huis. Het kwam afgelopen jaar al terug in de mode, maar nu mag het ook in huis gezien worden. Je kunt dit in accessoires laten terugkomen of in tegels in je badkamer of in het toilet. Metallic is hip en bijvoorbeeld een vaas met een regenboogglans kan helemaal in 2018. Ook komt de mermaid look terug, in zwart/wit of als je durft in zee blauw.

Wees exotisch in je interieur
2018 is het jaar waar het allemaal net wat meer mag zijn. Ga voor printjes, ga voor kleur, ga voor franjes en kleurige materialen. Kies voor flamingo’s, voor tijgers en voor kussens in de vorm van een stuk fruit. Je wordt er al vrolijk van als je ernaar kijkt. Wel handig om een zachte achtergrond te hebben, want anders wordt het teveel van het goede. Maar in 2018 mag je exotisch zijn en blij worden van je eigen interieur.

In 2018 mag je dus best wel een beetje overdrijven, zo lang het niet kitsch wordt. Alles is goed te combineren als je de basis maar simpel houdt. Combineer kleur en glans met een basis witte achtergrond. Veel kan met wit samen, maar de accessoires of wat patroontjes kun je weer een ander kleurtje geven. Probeer het eens uit in jouw eigen huis!
 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 wrekers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.