Stoelpootdoppen om krassen te voorkomen

Stoelpootdoppen om krassen te voorkomen

Floorproof ontwikkelt en produceert hoogwaardige vloerbeschermingsproducten die beschadiging van kostbare vloeren door het krassen van stoel- en tafelpoten en andere meubelen voorkomen. Scratch no More heeft complete vloerbeschermingssystemen voor vrijwel alle soorten meubels ontwikkeld. Wilt u geen krassen meer op uw vloer? Koop dan goede stoeldoppen.Polijsten en behandelen

Polijst de kras en de plek rondom de kras met behulp van een schuursponsje. Doe dit tot er een gelijkmatig oppervlak ontstaat.

Behandel het gepolijste deel met was, lak of olie. Kies het middel waarmee de houten vloer oorspronkelijk is afgewerkt en waarmee je de vloer onderhoudt.

De behandelde plek heeft waarschijnlijk een iets andere kleur dan de rest van de houten vloer, maar het ziet er stukken beter uit dan krassen in houten vloer.

Krassen voorkomen

Om oppervlakkige krassen in de vloer te verwijderen, heb je een meubelstift nodig in dezelfde kleur als die van je vloer. Je kunt ze bij de meeste bouwmarkten kopen. Zodra je het hebt, volg je de onderstaande stappen:

Daarom is het belangrijk om een ​​strategie te hebben om deze tekortkomingen aan te pakken. Dat is waar deze oplossing komt kijken:

Deze middeltjes zijn te koop bij vloeren speciaalzaken en bouwmarkten. Je brengt een middel aan dat dezelfde kleur heeft als je laminaat. Hierdoor wordt het kleurverschil tussen vloer en kras minder groot, waardoor de kras minder zichtbaar wordt.

Er zijn meerdere manieren om een kras uit je vloer te verwijderen. Dit hangt af van het soort kras. Voordat je je vloer gaat repareren, bepaal je of de kras over je gehele vloer zichtbaar is of dat dit slechts één paneel of strook betreft. Verder is het belangrijk om te kijken of het een erg diepe kras is of dat deze alleen in de toplaag van je PVC of Klik Vinyl vloer zit en je dessin onaangetast blijft. 

Heb je een PVC stroken vloer dan is deze verlijmd op je ondervloer. De ondervloer kan een geëgaliseerde laag over je betonnen vloer zijn, of bestaan uit speciaal aan elkaar verlijmde MDF platen. Hierop worden de PVC stroken gelijmd. Het vervangen van een strook met een kras is hierbij dus niet zo eenvoudig omdat deze vastgeplakt zit, maar is wel mogelijk. Je dealer kan je hierbij verder helpen. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Wouterextendure, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.