Het voordeel van een Traprenovatie

Het voordeel van een Traprenovatie

Wanneer je een woning op gaat knappen of verbouwen kan de trap in je woning vaak een renovatie gebruiken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe trap te laten plaatsen, maar dit is vaak een enorme klus en ook nog eens erg kostbaar. De trap renoveren is een heel goed alternatief om je trap een opknapbeurt te geven en te voorzien van een moderne look die past bij het interieur  van je woning.Wanneer je een woning op gaat knappen of verbouwen kan de trap in je woning vaak een renovatie gebruiken. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe trap te laten plaatsen, maar dit is vaak een enorme klus en ook nog eens erg kostbaar. De trap renoveren is een heel goed alternatief om je trap een opknapbeurt te geven en te voorzien van een moderne look die past bij het interieur van je woning.

De voordelen op een rijtje:

Het renoveren van een trap heeft vele voordelen zoals:

  • Snel klaar (vaak al binnen één dag)
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Duurzame en veilige trap
  • Makkelijk te onderhouden zonder te schilderen

De kosten van een traprenovatie:

De prijs voor het renoveren van een trap is een beetje afhankelijk van je situatie en je persoonlijke wensen. Hierbij moet je denken aan de vorm en soort trap. Ook spelen het aantal traptreden en het materiaal waarmee je je trap wilt bekleden een belangrijke factor bij een traprenovatie. Het spreekt natuurlijk voor zich dat een trap van 10 treden voordeliger is als een trap van 13 treden. Ook speelt een dichte of open trap een belangrijke rol in het bepalen van de prijs.

Vraag dus altijd een vrijblijvende offerte aan wanneer je een trap wilt laten renoveren want de prijzen verschillen vaak enorm bij diverse traprenovatiebedrijven.

Trapverlichting en trapleuning

Bij een traprenovatie kun je er voor kiezen om LED-verlichting onder de treden van je trap te laten plaatsen. Dit geeft uw trap net dat extra sfeer en is bovendien een toevoeging voor de veiligheid van de trap. Indien je de trapleuning wilt vervangen dan heb je de keuze in RVS en Hout. 
 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 yourconcept, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.