Parketvloeren in Antwerpen

Parketvloeren in Antwerpen

Bent u op zoek naar een leuke vloerbedekking in parketvloer? Dan neemt u best eens een kijkje op Parketvloeren-Antwerpen.be voor meer informatie en tips om de beste vloer te kiezen die bij jou past.Bij Parketvloeren Antwerpen hebt u altijd een ruim assortissement aan harde vloeren in natuurlijke materialen. Onze specialisten staan voor u klaar om u het beste advies te geven voor een parketvloer waar uw jarenlang plezier aan kan beleven. Ons vakmanschap staat onherroepelijk garant voor een kwalitatieve plaatsing. 

U bent bij ons aan het juiste adres, want bij ons heeft u de keuze uit meer dan 400 verschillende parketvloeren: mozaïekparket, volmassief hout, plankenvloeren, Versailles, kopshout, lamel op kant, en dit in diverse houtsoorten: Franse Eik, Europese Eik, Merbau, Notelaar, Wengé, Teak, Bamboe, Jatoba, Kambala, Esdoorn, Grenen, Afzelia.

Naast verschillende technieken, stijlen en houtsoorten bestaan er ook nog diverse afwerkingsmogelijkheden voor parket.

Wij herstellen ook beschadigde parketvloeren, en dit met de grootste zorg en respect voor het origineel motief en de originele houtsoort. 

Wat is het verschil tussen verschillende vloeren? Als je een vloer moet kiezen dan is dat vaak een lastig karwei, daar er zoveel keuzes en mogelijkheden zijn die je in acht moet nemen. Heb je wel of geen vloerverwarming, verkies je natuurlijke materialen of meer industriële look. Moet de vloer zweven of vastgelijmd? Neem verder ook een kijkje op FloerTube, dat Youtube kanaal bevat zeer goede tips om de juiste keuze te maken.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Wij komen bij u persoonlijk de mogelijkheden bespreken, nemen we de veilig en met het nodige respect voor de maatregelen die gelden, ede nodige afmetingen, foto's en en uiteraard bespreken we samen met u alle stappen die onze professionele aanpak brengt.  Een offerte is steeds kosteloos en vrijblijvend. U moet enkel onthouden dat Parketvloeren Antwerpen een top service nastreeft en zich inzet om u als klant tevreden te stellen. Dus aarzel niet en neem met ons contact voor een gratis offerte.

Tot binnenkort, het Parketvloeren Antwerpen Team.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 zen, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.