Kom voor de mooiste, natuurlijkste vloeren naar Parket Alphen aan den Rijn!

Kom voor de mooiste, natuurlijkste vloeren naar Parket Alphen aan den Rijn!

Bij parket Alphen aan den Rijn kunt u altijd terecht voor een goede, prachtige parketvloer. Deze vloeren staan over het algemeen bekend om hun natuurlijke karakter.Bent u uw huis aan het herinrichten of uw nieuwe huis aan het inrichten? Dan mag onze parketvloer daar niet in ontbreken. Wij bieden een uitgebreid en ruim assortiment van deze vloeren aan.

Parket Alphen aan den Rijn showroom

We heten u van harte welkom in onze parket Alphen aan den Rijn showroom. In onze showroom kunt u de vloeren goed bekijken en kunt u deze gelijk in combinatie met andere overige meubels bezichtigen. Wanneer u de vloeren pas in het echt zal bekijken, kunt u beslissen hoe het eventueel in uw huis zal staan. Met alleen een foto van een vloer, is dat bijna onmogelijk. Naast een parketvloer zijn er nog veel meer producten te vinden in onze showroom. U vindt ook onder meer laminaat, tapijt en pvc. Bij ons is er dus genoeg keuze.

Overige informatie

Binnen ons bedrijf staan de volgende punten centraal, deze luiden als volgt: kwaliteit, comfort, design en oog voor detail. De producten die parket Alphen aan den Rijn levert, zijn van de hoogste kwaliteit waardoor u absoluut kan gaan genieten van die comfort. Daarnaast beschikken wij over onze eigen adviseurs. Zij kunnen u helpen door middel van een goed en passend advies te kunnen geven. Zij zullen hiervoor eerst goed naar uw wensen en behoeften luisteren. Hierbij denken ze graag met u mee en laten altijd graag zien wat er allemaal mogelijk is bij ons. Heeft u verder nog informatie nodig? Of wilt u graag onze showroom komen bezoeken onder het genot van een kopje koffie of thee? Neem dan gerust contact met ons op via de telefoon, mail of neem een kijkje op onze website.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.