Dakramen plaatsen Dakraamgarant

Dakramen plaatsen Dakraamgarant

Meer wooncomfort met Velux dakramen van Dakraamgarant 


Velux dakramen staan garant voor meer wooncomfort. Ze maken daglicht en frisse lucht – de basis van een gezond binnenklimaat – namelijk beschikbaar én eenvoudig regelbaar.

Uw slaapkamer, kantoor of zolder kan een écht favoriete ruimte worden. Met een Velux dakraam. Deze zorg namelijk voor licht en lucht: de basisingrediënten van wooncomfort. In een frisse kamer slaapt u beter, werkt u effectiever en spelen uw kinderen langer.

Als kers op de taart onderscheiden Velux dakramen zich ook met een tijdloos design en ongeëvenaard bedieningsgemak.

 

 

Velux dakraam maten

Alle type Velux dakramen die geproduceerd zijn na 1968 zijn voorzien van een Velux typeplaatje. 
Het typeplaatje geeft alle informatie over het Velux dakraam weer. 
Het typeplaatje zit op de kop van het draaiend gedeelte bevestigd achter de ventilatieklep van het Velux dakraam. 
Neem de gegevens van het Velux typeplaatje over.Mail ons uw Velux code door en we gaan gelijk aan de slag om voor u een offerte te maken.

  

Volledige VELUX dakraam montage met Dakraamgarant 

 


Dakraam Garant. De naam zegt het al: onze Velux specialisten plaatsen uw dakraam vakkundig, snel en netjes. Zodat u jarenlang zorgeloos plezier aan uw Velux dakraam beleeft!

Dakramen zijn een prachtige uitkomst. Ze moeten alleen wel vakkundig worden geplaatst. Een nauwkeurig klusje dat u niet elke dag laat uitvoeren. 

In overleg met u
Weet u wat u wilt? Dan kunt u eenvoudigweg bellen en een bestelling plaatsen. Vervolgens plannen we in overleg met u een afspraak in, en komen wij uw Velux dakraam plaatsen.

Velux tablet


Hoe handig zou het zijn als u uw dakraam vanuit elke positie in huis kon openen en sluiten? En uw rolluiken en raamdecoratie? Het kan allemaal met de Velux Integra bedieningstablet. Ideaal om te ventileren en zon te weren als u niet thuis bent! U profiteert van meer comfort, een gezonder binnenklimaat en energie-efficiëntie.

Wilt u het maximale uit u zelf en uw huis halen? Kies voor Velux dakramen, kies voor Dakraam Garant. Wij laten u graag ontdekken wat licht en lucht met uw slaap- of zolderkamer doet!

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Richard12345, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.