Design wastafel

Design wastafel

Vroeger waren alle wastafels hetzelfde. Ze waren wit en ze hadden allemaal dezelfde kraan. Als je geluk had dan had je warm en koud water en als je pech had alleen koud. Maar de tijden zijn gelukkig veranderd.Vroeger waren alle wastafels hetzelfde. Ze waren wit en ze hadden allemaal dezelfde kraan. Als je geluk had dan had je warm en koud water en als je pech had alleen koud. Maar de tijden zijn gelukkig veranderd. De wastafel badkamer is tegenwoordig in alle mogelijke maten en kleuren te koop en maakt deel uit van de inrichting van de badkamer. Zelfs in huurhuizen is de wastafel badkamer tegenwoordig gewoon mooi en functioneel, in plaats van de dertien in een dozijn exemplaren uit de jaren zeventig en tachtig. Er wordt steeds meer aandacht besteed aan de inrichting van de badkamer en daar hoort een mooie wastafel zeker bij.

Stem de wastafel af op de beschikbare ruimte
De ene badkamer is de andere niet. Soms heb je de luxe van een ruime badkamer en soms moet je je behelpen met slechts enkele vierkante meters. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kies je je wastafel badkamer. Die zijn namelijk in alle maten en modellen te koop. Je kunt een losse wastafel kopen of eentje met een ombouw. Je kunt de kleur afstemmen op de rest van de inrichting zoals tegels en raamdecoratie.

Kies voor mooie kranen op je wastafel
Een wastafel badkamer is niet compleet zonder een mooie kraan. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur kies je voor een mooie hoge kraan of een strak en praktisch laag model. Een mooie kraan maakt je wastafel helemaal af. Tegenwoordig hebben de meeste kranen hendelbediening. Dit heeft als groot voordeel dat ze minder snel gaan lekken omdat niet goed dichtdraaien van de kraan niet meer aan de orde is. Je kunt ook heel gemakkelijk warm en koud water met elkaar mengen. En voor mensen met een aandoening aan hun handen zoals reuma of artrose is de bediening van een kraan met een hendel ook veel gemakkelijker.

Een wastafel kies je met zorg uit
De meeste menen veranderen niet ieder jaar de inrichting van hun badkamer. Die gaat meestal jaren mee en dat geldt dus ook voor de wastafel badkamer. Daarom is het verstandig om een goede en weloverwogen keuze te maken als je een wastafel badkamer gaat uitzoeken. Is de maat geschikt voor jouw badkamer, past de kleur bij de tegeltjes en de verdere inrichting. En misschien is het ook een goed idee om gelijk te kijken naar een handig wastafelmeubel. Zo’n praktische kast die je onder de wastafel badkamer kunt monteren en die ervoor zorgt dat de afvoerbuis mooi wordt weggewerkt en daarnaast ook nog handige opbergmogelijkheden biedt.

Een wastafel voor je badkamer koop je ook heel gemakkelijk online
Niet alleen bij reguliere fysieke winkels kun je een prachtige wastafel badkamer kopen, maar ook online zijn ze te koop. De betere online winkel voor de inrichting van badkamers verkoopt ze, van de topmerken die erom bekend staan dat ze kwaliteit leveren die niet alleen mooi is maar ook jarenlang meegaat. Je wilt natuurlijk een wastafel badkamer waarvan het emaille niet na een paar jaar al begint te bladderen of bepaalde onderdelen gaan roesten.  Dus kies je voor kwaliteit,en die vind je online.

En onder de wastafel?

Daar zit natuurlijk ook ruimte die je niet onbenut wilt laten, het is de perfect plek voor nog meer opbergruimte in een hangende kast.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rafa, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.