Een paar tips voor tijdens het inrichten van je huis

Een paar tips voor tijdens het inrichten van je huis

Wanneer je gaat verhuizen of je inrichting een update gaat geven kan dit een hele klus zijn. Welke style kies je en waar koop je de meubelen en woondecoraties het goedkoopst? Hier zijn een aantal tips voor tijdens het inrichting van je huis!Je hebt een nieuw huis, of je hebt je oude inrichting uit de deur gegooid en wil graat wat nieuws...maar hoe begin je nou? Hoe kun je alles bij elkaar laten passen zonder je huist eruit te laten zien als een zooitje en hoe kun je je kamers rustig houden maar toch vrolijk en fleurig. En wat nou als je niet al te veel ruimte hebt, wat dan?

doe rustig aan met de meubels

Wanneer je een rustige en relaxte sfeer wil creëren is het handig om meubels te kopen in dezelfde kleur. Wanneer je bijvoorbeeld ook al een druk behangetje hebt kan je huis al een stuk kleiner lijken wanneer je er ook nog eens drukke meubels bij neemt. Probeer dus meubels in dezelfde kleuren en van dezelfde tinten uit te kiezen om rust in huis te creëren. Natuurlijk kun je ook, wanneer je geen druk behang hebt, Juist een rustige bank nemen in een lichte kleur en een hele opvallende stoel om je huist net even wat anders te geven. 

leef je uit met de decoraties

Je kunt je huis pas echt een persoonlijke touch geven door middel van de decoraties. Fleurige vrolijke kussens met printjes, leuke kaarsen, windlichten en vazen, doe lekker gek. Wanneer je de meubels simpel en strak hebt gehouden kun je je pas echt uitleven met de decoraties. Vrolijk kleurrijk en printjes, het kan allemaal en je kunt ook alles mixen en matchen. Mocht je nou een niet al te grote ruimte in willen richten is het misschien beter om qua printjes wat rustig aan te doen, anders kan het lijken alsof de printjes echt op je af komen. Wel kun je dan behang nemen waardoor je kamer groter lijkt, en handige meubels nemen die meerdere functies hebben of die je kunt inklappen zodat je efficient gebruik kunt maken van iedere centimeter.

shop in de uitverkoop

Het is zo ver! Je weet eindelijk wat je wil en hebt al genoeg inspiratie gedaan, maar waar ga je het nou uiteindelijk kopen. Geen zin om meerder woonwinkels te bezoeken en uiteindlijk niet vinden waar je naar op zoek was. Ga gewoon online shoppen joh! En vaak wordt het dan ook nog thuisbezorgd, dan hoef je het zelf niet allemaal in de auto te sjouwen. Maar waar vind je alles wat je nodig hebt nou voor de laagste prijs? Kijk eerst even via Aldoor en zoek daar op het product dat je nodig hebt. Dan krijg je dit product te zien met de prijs erbij per winkel en merk, dan heb je een goed overzicht van waar je het voor de laagste prijs kunt krijgen. Shop voortaan dus alleen nog maar alles voor je interieur in de uitverkoop via Aldoor en bespaar een hoop geld.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Aldoor, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.