Chesterfield bank in combinatie met een industrieel interieur

Chesterfield bank in combinatie met een industrieel interieur

Tegenwoordig zijn industriële meubels echt niet meer weg te denken uit meubelzaken. Er zijn veel mensen die deze stijl herontdekken en ontzettend kunnen waarderen, waardoor ze zelfs hun huisstijl veranderen. Een Chesterfield bank past bijvoorbeeld heel mooi in een interieur met een industriële look. Door de vormgeving, zoals een onmiskenbaar ruitpatroon met zijn vele knopen, valt deze bank bijzonder op. Veel rijke mensen waren hiervan vroeger al in het bezit. Er bestond geen paleis zonder dit meubel. Door de lange levensduur, vanwege het stevige leer, was het enorm geliefd onder de royalty.IndustriŽle meubels in de jaren negentig

Door de tijd heen weren industriŽle meubels door steeds meer mensen gekocht. Ze werden vooral veel gebruikt in kantoren en fabrieken. Denk bijvoorbeeld aan lampen met van die grote lampenkappen. Door de grootte kon er zoveel mogelijk licht ontstaan. Gigantische fabrieken die meestal erg donker waren werden op deze manier gemakkelijk verlicht. Maar alle trends komen en gaan. Rond de jaren zeventig was er nog heel weinig vraag naar deze robuuste stijl. Meubelmakers werkten namelijk steeds meer met materiaal als hout, plastic en glas. Het betekende het einde van het elegante, stoere en unieke meubilair.

Terug van weggeweest

Maar zoals gezegd herhaald de geschiedenis zich altijd weer. Dit is een goed voorbeeld. IndustriŽle meubels zijn namelijk alweer een behoorlijke periode heel erg in. De vraag naar dit meubilair stijgt en eigenlijk kun je hiervoor in alle meubelzaken terecht. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel iets wat in je woning past. Een tafel of een bank, maar denk ook aan een bijzettafel of een lamp. Ondanks het stoere en robuuste uiterlijk kun je hiervoor allerlei soorten en maten vinden. De markt is momenteel zelfs zo gespecialiseerd dat de mogelijkheid bestaat om iets op maat te laten maken.

Slaag voor je industriŽle look bij Trendmeubel

Een meubelstuk op maat laten maken kan bij de Trendmeubel. In Stolwijk kun je zelf een kijkje gaan nemen in de showroom. Maar via de website www.trendmeubel.nl kun je zelf al eens starten met oriŽnteren. De winkel heeft een groot assortiment. Mensen met een niet zo groot huisoppervlakte hebben, zullen hier goed kunnen slagen. De winkel biedt met een ruime variŽteit aan materialen, ook meubels aan voor kleine ruimtes. Klanten hebben namelijk de optie om iets op maat te laten maken. Een heel prettige bijkomstigheid voor diegenen die minder woonoppervlak hebben!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Sjaak, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.