Houten wandbekleding: ontdek het innovatieve concept van Wood for Walls

Houten wandbekleding: ontdek het innovatieve concept van Wood for Walls

De keuze voor wandbekleding is tegenwoordig groter dan ooit. Je kan op de muren al lang meer doen dan behangpapier of verven. Een populaire optie voor hedendaagse interieurs is houten wandbekleding met wood for walls.

Een van de troeven van houten wandbekleding is dat je veel keuzes hebt inzake grootte van de houtstrips, kleuren en het soort hout. Je vindt het daarom ook zowel in particuliere woningen terug als in kantoren of horecapanden.Wood for walls: innovatieve houten wandbekleding

Wood for Walls is een innovatieve houten wandbekleding. Het bedrijf is gevestigd in het Vlaamse dorp Aalter. Het unieke aan het concept is het gebruik van duurzaam hergebruikt hout. Alle houtstrips en panelen worden gemaakt van hout dat anders zou worden opgebrand of weggegooid. Er worden dus geen bomen voor gekapt. Het meeste hout wordt verzameld uit de afbraak van houten hutten in Azië of van overschotten bij meubelmakerijen in Europa.

Wood For Walls is intussen in wereldbekende interieurzaken terug te vinden. Niet alleen de duurzaamheid is een troef, het is ook high-end qua afwerking en zeer stijlvol.

Moderne en stijlvolle houtbekleding voor ieder interieur

Houten wandbekleding geeft je woning een warm en stijlvol karakter met een natuurlijk element. Je kan houtbekleding zowel gebruiken om een volledige kamer te bedekken, of om een muur of element te accentueren zoals een haard of nis.

Ook voor kantoren, winkels en horeca is houten wandbekleding met wood for walls een uitstekende oplossing voor een stijlvol interieur. Gedaan met de saaie witte of grijze wanden. Hout kan een werkomgeving zo veel dynamischer en inspirerender maken.

Wil je je interieur opfrissen op een moderne, ecologische en charmante manier? Overweeg dan zeker houten wandbekleding eens!

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Davenumero6, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.