4 redenen om kunstbloemen in huis te halen

4 redenen om kunstbloemen in huis te halen

Bloemen, wie wordt er niet vrolijk van? Bloemen met de meest prachtige kleuren die je dag opfleuren. Maar niet iedereen heeft groene vingers. Gelukkig is er een alternatief: kunstbloemenTegenwoordig zijn er kunstbloemen verkrijgbaar die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Kunstbloemen zijn hip, onderhoudsvrij en de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijd voor vijf redenen om kunstbloemen in huis te halen.

Kunstbloemen zijn onderhoudsvrij

Kunstbloemen hoef je niet te onderhouden. Je zet ze je kunstbloemen een mooie pot of vaas, zoekt een mooi plekje uit en... je bent klaar! Je hebt er verder vrijwel geen omkijken na en kunt er direct van genieten. 

Je houdt tijd over met kunstbloemen

Je kunstbloemen staan er altijd mooi bij. Je hoeft ze niet af te snijden, je zet ze direct in een mooie pot of vaas. Het is ook niet nodig om iedere week nieuwe bloemen in huis te halen. Af en toe afstoffen is voldoende. De rest van de tijd heb jij geen omkijken naar je kunst bloemen.

Kunstbloemen zijn duurzaam

Ga je voor kunstbloemen, ga dan voor kwaliteit. Kunstbloemen koop je om er een lange tijd van te genieten. Echte bloemen zijn ook schitterend, maar kun je meestal binnen twee weken wel de prullenbak in gooien. Zonde natuurlijk! Van kunstbloemen geniet je het hele jaar door. Zoek iets uit wat echt bij je interieur past en wat van hoge kwaliteit is. Combineer en koop kunstbloemen voor veschillende seizoenen. Of je ze nu in de woonkamer, slaapkamer of zelf het toilet of badkamer zet. Kunstbloemen zien er altijd goed uit! 

Goedkoper dan echte bloemen

Kunstbloemen zijn een prima alternatief voor echte snijbloemen, ook al lijkt het eerste instantie misschien een duurdere optie. Een hoge kwaliteit losse kunstbloem of kunstboeket is immers duurder dan de echte variant. Maar wanneer je het op lange termijn bekijkt, dan heb je de kunstbloem al snel terug verdient. Kunstbloemen schaf je eenmalig aan, terwijl echte bloemen het in de meeste gevallen niet langer volhouden dan twee weken. Wil je het hele jaar een mooi boeket op tafel hebben, dan mag je om de twee weken een nieuw boeket uizoeken. En dat tikt aan!  


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 kunstbloem, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.