Metalen reclameborden als decoratie

Metalen reclameborden als decoratie

Je huis of hobby ruimte gezellig inrichten kan een hele opgave zijn. Hoe zorg je voor een goede passende sfeer en geef je bijvoorbeeld gelegenheid tot een leuk gesprek of een lach? Metalen reclameborden zijn een gemakkelijke en goedkope manier om een leuke sfeer te creëren!Metalen reclameborden zijn er in honderden soorten en diverse maten. Het meest bekend zijn de verouderde bordjes van emaille van allerlei drankmerken. Coca Cola, Bud bier, Corona, koffie enz. Deze borden zijn zeer populair en daarom ook behoorlijk prijzig. Maar er zijn alternatieven om een stuk goedkoper aan metalen reclamebordjes te komen zodat het leuk blijft je huis of hobbyruimte op deze manier te decoreren.

Nieuwe Metalen reclameborden

De klassieke metalen bordjes worden inmiddels ook nieuw gemaakt. Het zijn dan geen originele emaille borden maar van blik. Dat klikt meteen een stuk minder fraai maar dat valt enorm mee! De bordjes zijn met verouderingseffecten bewerkt en hebben echt een mooie retro look. Bovendien zijn deze bordjes al tussen de 5 en 10 euro online te koop.

Niet alleen drank

Natuurlijk is het thema drank niet voor iedereen geschikt. Voor de handige knutselaar die actief is met retro auto’s. motoren of bromfietsen is er ook een enorm aanbod klassiekers in het thema voertuigen en brandstof. Ook ons eigen Shell is bijvoorbeeld op menig metalen bordje verkrijgbaar en klasieke motoren als de Norton kom je ook veel tegen. Typisch Amerikaanse automerken als Ford of Buick zijn verkrijgbaar maar ook in andere bekende merken als Volkswagen en zelfs Fiat heb je keuze.

Moderne metalen borden

Niet alleen de klassieke emaille borden zijn er als moderne variant. Ook moderne thema’s zoals “Keep Calm” en andere grappige thema’s zoals Wifi verbinding en telefoons zijn online verkrijgbaar.

Makkelijk weer veranderen

Doordat de bordjes niet veel kosten en veelal hetzelfde formaat en op dezelfde plaats boorgaten hebben is het geen probleem om deze na verloop van tijd eens te wisselen. Zo kan je, eventueel in combinatie met een pot verf, je ruimte gemakkelijk omtoveren in een andere stijl!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 DeVries, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.