Hip Tafelzeil op maat bij Tafelzeil.nl!

Hip Tafelzeil op maat bij Tafelzeil.nl!


Je wilt een nieuwe tafel natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Maar hoe doe je dat dan precies? Wat dacht je van een tafelzeil! Met een tafelzeil of tafelkleed van linnen van Tafelzeil.nl weet je zeker dat je tafel mooi blijft. Gelukkig gaat dit niet ten koste van de uitstraling, want we hebben tafelkleden in allerlei soorten en maten, zodat je er altijd één vindt die bij jouw inrichting past.Soorten tafelkleden en tafelzeilen
In ons assortiment vind je tafelzeilen van PVC. Deze zijn zeer geschikt voor buiten gebruik. Maar daarnaast hebben we ook katoenen tafelzeilen, deze zijn dunner en kunnen gewoon gewassen worden op 30 graden. Super handig! Verder vind je bij ons ook tafelkleden van linnen, die lekker zacht, vochtopnemend en duurzaam zijn. Verder hebben we ook afneembare tafelkleden, dit zijn katoenen tafelzeilen die zijn uitgerust met een polyacryl coating. Door deze combinatie voelt het tafelzeil aan als katoen, maar is het gemakkelijk af te nemen. Ook deze tafelkleden kunnen gewoon in de wasmachine!

Liever transparant? Wij verkopen ook transparante PVC zeilen! Deze zorgt ervoor dat je tafelblad nog steeds zichtbaar is, maar wel beschermd is tegen vlekken.

Op maat gemaakt
Bij ons hoef je nooit bang te zijn dat je tafelzeil niet past. Bij ons kun je namelijk de door jou gewenste print op maat gemaakt bestellen. De standaard breedte is 140 cm en de lengte kan variëren van 50 tot 600 cm. Je kunt er zelfs voor kiezen om het Tafelzeil gevouwen of op rol te laten bezorgen!

Accessoires
Met onze mooie tafelzeilen wordt het natuurlijk nog leuker om lekker buiten te gaan ontbijten. Maar als er een goede wind staat, dan kan het zomaar zijn dat de wind onder je tafelzeil komt. Om te voorkomen dat je overheerlijke croissantjes de lucht in gaan, kun je gebruik maken van onze handige tafelkleedklemmen en gewichtjes. Zo weet je zeker dat je tafelzeil netjes op zijn plek blijft.

Bij Tafelzeil.nl houden we rekening met de trends. Ons assortiment wordt dus ook voortdurend aangevuld met nieuwe gave prints en opdrukken!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Lauravanneck, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.