Houten jaloezieen op maat

Houten jaloezieen op maat

Houten jaloezieën op maat geven een ruitme een natuurlijke en luxe uitstraling. De houten jaloezieën van Raamdecoratie.com worden 100% op maat gemaakt. 100% op maat garantie wil zeggen dat deze houten jaloezie van begin tot eind voor u als klant speciaal wordt geproduceerd. Ook kunt u bij een maatwerk product kiezen voor extra opties. Dit geldt voor alle maatwerk producten op Raamdecoratie.com.Welke woonstijl je ook hebt, deze houten jaloezieën zijn toe te passen in elk interieur. De lichtinval en doorkijk kunnebn simpel worden bepaald door de 25, 50 of 65 milimeter brede lamellen te kantenlen. 

Het samenstellen van een houten jaloezie op maat gaat erg eenvoudig. Kies de gewenste jaloezie op Raamdecoratie.com, en kies vervolgens de gewenste kleur. Wanneer een van de vele kleuren in de collectie is gekozen kan de breedte en hoogte worden ingegeven. Het product zal tot op de milimeter af perfect op maat worden geproduceerd en geleverd. Tijdens het samenstellen van dit product kunt u de montagewijze, bedieningszijdes en eventuele zijgeleiding als optie bestellen. 

Een ladderband of ladderkoord? Een houten jaloezie wordt standaard met een ladderkoord geleverd. Dit ladderkoord wordt uitgevoerd in de gekozen lamelkleur. Toch liever een ladderband? Dit is een band dat over de lamel wordt geplaats (zie afbeelding), dit geeft het product een stoere en robuuste uitstraling. Keuze uit een 25 of 38 mm brede (textielen) ladderband. Uiteraard zijn deze ladderbanden ook in meerdere kleuren beschikbaar.

Een houten jaloezie op maat van Raamdecoratie.com is van een uitstekende kwaliteit!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 MiekeV, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.