Redwell Studio Nederland Infrarood Verwarming

Redwell Studio Nederland Infrarood Verwarming

Redwell is marktleider op het gebied van infrarood verwarming en is in meer dan 24 landen vertegenwoordigd. Met een uitgebreid programma aan producten en meer dan 15 jaar ervaring biedt Redwell creatieve en stijlvolle oplossingen. Deze kunnen geheel worden aangepast op de behoefte van de gebruiker. Redwell staat voor Oostenrijkse kwaliteit. Dit vertaalt zich in een fabrieksgarantie van maar liefst 120 maanden. Maar waarom infrarood? Een van de voordelen van het verwarmen met infrarood is de mogelijkheid om te verwarmen met energie afkomstig uit duurzame bronnen (bijvoorbeeld zonnepanelen). Daarnaast geeft infrarood een veel aangenamere warmte ten opzichte van traditionele manieren van verwarmen en kan elke ruimte afzonderlijk verwarmd worden.Infrarood verwarming van Redwell heeft een tal van voordelen ten opzichte van andere manieren van verwarmen. Hieronder hebben wij de voordelen voor u op een rijtje gezet:

Warmte die werkt

Onze verwarmingspanelen hebben een zuiverende en onzichtbare infraroodstraling. Dit betekent dat er geen lucht verwarmd wordt, maar dat de infraroodstraling bijvoorbeeld wanden, het plafond, de vloer en aanwezige objecten in de desbetreffende ruimte verwarmt. Het werkt eigenlijk precies zoals de zon die de aarde verwarmt. Deze manier van verwarmen is een weldaad voor het menselijk lichaam en een verbetering van het immuunsysteem. Met stralingswarmte vindt er geen luchtcirculatie plaats. Hierdoor circuleren er geen stofdeeltjes, huisstofmijt, pollen en bacteriën in de ruimte. Doordat de lucht niet wordt verwarmd, maar de ruimte zelf (vloeren, wanden en plafonds) en die objecten hierin, heb je geen last meer van de zogeheten ‘droge lucht’. Tevens is schimmelvorming verleden tijd.

Design

Verwarming moet design zijn, opgaan in het interieur en een dubbele functionaliteit hebben. Dit zijn een aantal belangrijke punten waar Redwell naar streeft. Door deze elementen samen te brengen in één product, kunnen wij unieke oplossingen bieden voor iedere situatie op het gebied van verwarmen.

Duurzaam verwarmen

Met Redwell infrarood verwarmingen is het mogelijk om 100% duurzaam te verwarmen. Dit kan door toelevering van groene energie vanuit het energiebedrijf, maar ook met zonnepanelen kunt u uw eigen leverancier van groene energie zijn en dus uw huis op een duurzame manier verwarmen.

Energie-efficiënt

Met Redwell infrarood panelen kunt u energie-efficiënt verwarmen. Met een product van Redwell is het mogelijk om warmte te leveren, daar waar het nodig is. U kunt de verwarming voor elke ruimte afzonderlijk regelen. Het is dus ook mogelijk om sneller de gewenste warmte voor een bepaalde ruimte aan te passen. Bij een centrale verwarmingsinstallatie (bijvoorbeeld aardgas of warmtepompen) is dit niet mogelijk. De flexibiliteit die op deze manier door Redwell infrarood verwarming geboden wordt, kan bovendien fikse besparingen opleveren in de verbruikskosten. Daarnaast leveren de infrarood panelen stralingswarmte (infrarood). Anders dan bij convectie-warmte, waarbij er lucht wordt verwarmd, is stralingswarmte (infrarood) niet gevoelig voor bijvoorbeeld tocht of luchtstromen ten gevolge van natuurlijke ventilatie. Ook dit gegeven maakt het verwarmen met Redwell infrarood verwarming zeer efficiënt.

Kwaliteit uit Oostenrijk

Kwaliteit staat bij Redwell ontzettend hoog in het vaandel. Om aan de hoge verwachtingen van onze klanten te kunnen voldoen, is de hoogste precisie vereist tijdens de fabricage van de producten. Deze wordt door een exacte harmonie van handwerk en industriële fabricagemethoden bereikt. Redwell beschikt over een modern machinepark, dat een aanzienlijke productiecapaciteit verzekert, die garant staat voor hoogwaardige producten en kwaliteit. Dit gepaard met meer dan 15 jaar ervaring op de markt resulteert in een fabrieksgarantie van maar liefst 120 maanden.

Kosten

Design en kwaliteit uit Oostenrijk zijn gegevens die vaak de indruk wekken dat infrarood verwarming van Redwell erg duur in aanschaf zal moeten zijn. Integendeel! Redwell infrarood verwarming is verreweg het voordeligste alternatief ter vervanging van CV-aardgas. Naast de extreem hoge aanschafkosten van een warmtepomp zijn de kosten voor het plaatsen van zo’n warmtepomp ook niet gering. Vaak moet er extra geïsoleerd worden om een warmtepomp tot zijn recht te laten komen, dit is bij het verwarmen met infrarood niet nodig. Daarnaast zijn de infrarood panelen van Redwell niet aan service- en onderhoudskosten onderheven. Indien u een ruimte met Redwell verwarmt, heeft u dus de beste manier van verwarming te pakken, maar ook de voordeligste en de mooiste.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GoosOnline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.