Tuin in huis en huis in tuin!

Tuin in huis en huis in tuin!

Binnen en buiten zitten gaan behoorlijk op elkaar lijken als je kiest voor een prachtige en natuurlijke aanbouw. Lees er alles over in onderstaand artikel!Als het weer het toelaat, zit je natuurlijk dolgraag in je tuin. Maar ook in je woonkamer kan het enorm gezellig zijn. Profiteer van het beste van beiden door een schitterende serre aan te (laten) leggen! Zo haal je buiten naar binnen en binnen naar buiten. Bovendien kun je deze ruimte naar smaak inrichten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de meubels en accessoires die je erin plaatst worden blootgesteld aan de elementen.

Overkapping

Er valt wel zonlicht je woonkamer binnen maar het is (nog) veel te koud om buiten te zitten. Klinkt dat als een bekend probleem? Dan is een magnifieke houten terrasoverkapping dé oplossing! Je kunt daarnaast ook nog kiezen voor varianten van metaal, glas, kunststof of een combinatie daarvan. Omdat je omringd bent door glazen panelen en/of een permanente opening, heb je ook nog eens volop zicht op je prachtige tuin. Wat wil een mens nog meer?

Voordelen

En hier houden de vele voordelen nog niet op! Want op zichzelf is zo’n overkapping ook nog eens schitterend om te zien. Daarnaast is er geen moment dat je er niet kunt plaatsnemen, zeker niet als je het geheel volledig hebt afgesloten. Laat de kou lekker buiten en sta het de regen toe dat die gezellig tegen de glazen panelen klettert; jou deert het niet! En met felle zonnestralen die naar binnen vallen weet je ook wel raad; die blokkeer je gewoon met behulp van ingebouwde zonwering. Het is zelfs mogelijk om deze op afstand bestuurbaar te krijgen.

Nu hoef je alleen nog accessoires toe te voegen - denk aan tegels, meubels, knusse verwarming en gezellige verlichting - en plaats te nemen. Geniet ervan!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 AnnaGroeneveld, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.